Orient Lines, Croaziere Orient Lines

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Croaziere Orient Lines

Orient Lines


Orient Lines
Orient Lines este o linie de croazieră specializata în destinaţii exotice, care a fost în funcţiune 1993-2008. Compania a fost fondată în 1993 de către Gerry Herrod, care a deţinut anterior Ocean Cruise Lines. Orient Lines a fost vândută catre Norvegian Cruise Line în 1998.

Orient Lines ofera croaziere de explorare si cunoastere.

Compania de croaziera se mandreste cu itinerarii dintre cele mai atractive si cu numarul foarte mare de escale de noapte si opriri in porturi exotice. Ramane la alegerea ta daca vrei sa descoperi lucruri interesante in excursii la tarm sau sa participi la discutii despre istoria si cultura locala cu specialistii invitati, ori pur si simplu sa te relaxezi sau sa te distrezi la bordul navei.

Orient Lines iti ofera intimitate si facilitati de lux. La bordul navei, s-a pastrat o atmosfera a vremurilor demult apuse a vaselor de croaziera, prin amenajari Art Deco puse in valoare de marmura si lemn.


Vase de croaziera Orient Lines

Marco Polo II
Marco Polo II este un vas de croaziere elegant, cu decoruri clasice, traditionale. Marco Polo II a fost construit in Germania, in 1969 si a fost renovata in 1988 si 1995.

Cu o viteza de 18 noduri si o capacitate de 650 locuri, Marco Polo II este alegerea ideala pentru o croaziera pe rutele exotice ale Europei.

Cabinele sunt spatioase, dotate cu bai proprii, un lux pentru perioada in care a fost construita, ferestre largi, cu vedere la mare, TV, uscator de par, aer conditionat, minibar si seif.

Facilitati: restaurant, braserie, cafenea, bar, lounge, club, casino, teatru, librarie, Internet cafe, librarie, room service, sala de fitness, masaj, yoga, pilates, piscina, 4 lifturi, spalatorie, valet.


# #