Quark Expeditions, Croaziere Quark Expeditions

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Croaziere Quark Expeditions

Quark Expeditions


Quark Expeditions
Quark Expeditions a fost infiintata in anul 1991 de Lars Wikander şi Mike McDowell, fiind specializată în expediţii pentru Arctica şi Antarctica la bordul navelor. În 1998, Lars Wikander a devenit proprietarul majoritar al companiei.

Compania Quark Expeditions a fost prima care a tranzitat Pasajul de Nord-Est cu pasageri şi primul care facut a ocolul continentului Antarctica cu pasageri, de două ori.

În octombrie 2006 şi 2007, Quark Expeditions a fost numit beneficiar al National Geographic Traveler's "50 Tours of a Lifetime" pentru "Emperor Penguin Safari", respectiv "Far Side".

În ediţia din martie 2006, în afara Magazine a numit "Împăratul Penguin Safari" ca unul dintre noi călătorii de o viata. In martie 2006, revista Outside a i-a acordat titlul de "New Trips of a Lifetime" pentru "Emperor Penguin Safari".


Vase de croaziera Quark Expeditions

Akademik Shokalskiy
Akademik Shokalskiy este un vas de dimensiuni reduse, cu o capacitate de 47 pasageri. Cu o agilitate de invidiat, dotata cu barci Zodiac pentru excursiile la mal, Akademik Shokalskiy este alegerea ideala pentru o croaziera in zonele polare.

Croaziera de 7 zile incepe in Reykjavik si are ca itinerariu vizitarea iceberg-urile din Hall Bredning si a oraselului Ittoqqortoormiit.

Facilitati: 26 cabine cu vedere spre ocean, paturi matrimoniale, duble sau triple, TV, DVD, 2 sali de masa, lounge bar, sauna, cabinet medical.


Kapitan Khlebnikov
Construita pentru a escorta navele militare in parcul de gheata Russian Arctiv, Kapitan Khlebnikov a devenit vas de expeditie in 1991.

De atunci, vasul cu o capacitate de 112 pasageri si-a castigat o reputatie de invidiat: cel mai remarcabil vas de expeditie. Kapitan Khlebnikov a reusit performanta de a traversa continentul Antartica de doua ori.

Facilitati: 54 cabine si apartamente cu vedere spre ocean, paturi duble, matrimoniale sau triple, toaleta proprie, TV, DVD player, 2 sali de masa, cafenea non-stop, lounge, piscina, sauna, teatru, magazin de cadouri, librarie, lift, cabinet medical.


#bannerMareaEvadare#

# #