Oferta cazare Apartament Iris Luxury Olimp prin agentia Apartament Iris Luxury Olimp

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 

Cazare in Olimp la Apartament Iris Luxury Olimp

Apartament Iris Luxury Olimp Apartament Iris Luxury Olimp Apartament Iris Luxury Olimp Apartament Iris Luxury Olimp Apartament Iris Luxury Olimp Apartament Iris Luxury Olimp Apartament Iris Luxury Olimp Apartament Iris Luxury Olimp Apartament Iris Luxury Olimp Apartament Iris Luxury Olimp Apartament Iris Luxury Olimp Apartament Iris Luxury Olimp Apartament Iris Luxury Olimp Apartament Iris Luxury Olimp Apartament Iris Luxury Olimp Apartament Iris Luxury Olimp Apartament Iris Luxury Olimp Apartament Iris Luxury Olimp Apartament Iris Luxury Olimp Apartament Iris Luxury Olimp Apartament Iris Luxury Olimp Apartament Iris Luxury Olimp Apartament Iris Luxury Olimp
Apartamentele Iris Luxury sunt situate in cadrul unui complex de apartamente de vacanta , situat la o distanta de 70 metri fata de accesul la plaja .
Apartamentele sunt decomandate , au zona de bucatarie complet utilata si dotata , fiind perfecte pentru familii cu copii .
Fiecare camera este dotata cu aer conditionat, tv LED si mobilier nou de excelenta calitate.
Apartamentele de tip garsoniera, studio si apartament cu 2 camere (cu 1 dormitor ) sunt situate la parter , cu acces individual direct din curtea interioara si nu au balcon.
Apartamentele de 3 camere (cu 2 dormitoare ) si apartamentul de 2 camere Panorama ,se situeaza la etajul 1, respectiv etaj 8 si beneficiaza de balcon propriu.

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
15.Mar.2024 - 20.Jun.2024 250 RON 375 RON 550 RON Rezervare
21.Jun.2024 - 04.Jul.2024 300 RON 450 RON 675 RON Rezervare
05.Jul.2024 - 25.Aug.2024 375 RON 550 RON 800 RON Rezervare
26.Aug.2024 - 15.Sep.2024 300 RON 450 RON 675 RON Rezervare
16.Sep.2024 - 31.Dec.2024 250 RON 375 RON 550 RON Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / noapte / persoana / fara masa

Apartamentele Iris Luxury sunt situate in cadrul unui complex de apartamente de vacanta , situat la o distanta de 70 metri fata de accesul la plaja .
Pretul afisat este pretul / apartament / noapte indiferent de numarul persoanelor cazate .
Numarul maxim de persoane ce se pot caza este de 2 persoane/ garsoniera ( single ), respectiv 4 persoane / studio sau apartament cu 1 dormitor (double ) , respectiv 6 persoane / apartament cu 2 dormitoare ( triple ). Nu sunt acceptate persoane peste numarul maxim de ocupanti , nu se poate plati un tarif suplimentar pentru supracazari .
Apartamentele sunt decomandate , au zona de bucatarie complet utilata si dotata , fiind perfecte pentru familii cu copii .
Fiecare camera este dotata cu aer conditionat, tv LED si mobilier nou de excelenta calitate.
Apartamentele de tip garsoniera, studio si apartament cu 2 camere sunt situate la parter , cu acces individual direct din curtea interioara si nu au balcon. Exista 3 configuratii de apartament cu 2 camere ( cu 1 dormitor), care au suprafete similare , dotari similare, pret similar, facilitati similare si care se ocupa in ordinea disponibilitatii si a prezentarii pentru check-in.
Apartamentul de 3 camere si apartamentul de 2 camere Panorama, se situeaza la etajul 1, respectiv etaj 8 si beneficiaza de balcon propriu.
Numarul maxim de persoane admis este de 6 persoane pentru apartamentul cu 3 camere ( 2 dormitoate), maxim 4 persoane pentru studiouri si apartamentele cu 1 dormitor, repectiv maxim 2 persoane pentru garsoniere.
Complexul se afla langa hotel Palm Beach , Belvedere , Amfiteatru , complex Novum si Majestic Olimp, in imediata apropiere a plajei Davos si Evia si a numeroase restaurante cum sunt Ciresica, Popasul Pescarilor, Oceanic, Mimoza , Novum, Cherhanaua Olimp, Lacul Racilor, Casa cu stuf etc
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}