Litoral Eforie Nord 2023

Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Home > Litoral 2023 >

Litoral 2023 Eforie Nord

Litoral Eforie Nord

Vacante si sejururi in Eforie Nord

Alaturi de Eforie Sud si Costinesti, Eforie Nord este statiunea ideala pentru turistii care  doresc sa isi petreaca vacanta pe litoralul Marii Negre, fara a cheltui o avere. A doua statiune ca marime de pe litoralul romanesc, Eforie Nord se afla la 14 km distanta de Constanta. Situata in apropierea lacului Techerghiol, cunoscut pentru proprietatile curative ale namolului sau, Eforie Nord este vestita ca loc de tratament inca din secolul trecut.

Baza de tratament functioneaza pe tot timpul anului, spatiile de cazare fiind incalzite in perioada sezonului rece. In bazele de tratament din Eforie Nord se trateaza afectiuni reumatismale inflamatorii si degenerative, bolile sistemului nervos periferic, tulburari de circulatie, afectiuni dermatologice, obezitate, afectiuni respiratorii, sterilitate, rahitism, neurastenie.

Tot aici se fac tratamente de intretinere si infrumusetare folosind produse renumite cum ar fi: Gerovital, Pell Amarsau Boicil. Din anul 2003, in cadrul Complexului Europa functioneaza  un modern centru de sanatate si intretinere  "Dr. Ana Aslan".

Populata de tineri dornici de distractie, statiunea Eforie Nord dispune de numeroase discoteci in aer liber, terase, baruri, terenuri de sport sau piscine cu accesorii pentru activitati nautice.

Una dintre cele mai cautate atractii turistice il reprezinta restaurantul Nunta Zamfirei cu o traditie veche de 25 ani care ofera un program unic in Romania. Programul respecta obiceiurile si meniul unei nunti traditionale romanesti, acompaniata de cantareti de muzica populara, foarte in voga in urma cu mai multi ani.

Plaja statiunii Eforie Nord atinge 3-4 km lungime si latimi intre 20-100 m, marginita in partea de nord a statiunii de o faleza inalta, loc de promenada binecunoscut in aceasta statiune. Accesul pe plaja se face de pe o faleza inalta pe scari. Intrarea in apa se face lin, iar fundul marii este acoperit cu nisip si pietricele mici.

Fiind una dintre cele mai mari statiuni de pe litoralul Marii Negre, Eforie Nord dispune de o gama variata de oferte de cazare. Cu peste 19.000 de locuri disponibile in fiecare sezon, in Eforie Nord ai garantia ca nu vei plati un pret exorbitant, nici macar in perioada de varf. In statiune exista atat hoteluri de 4 stele, care ofera un lux si un confort demn de un hotel international, cat si cazare la proprietari particulari.

Ca in fiecare an, in Eforie Nord sunt organizate diferite festivale, care atrag atat turisti romani, cat si cei veniti din afara granitelor. Pentru vara 2009, printre evenimentele organizate de administratia locala se numara turneul international de sah (18-22 iunie), festivalul „Dobrogea, mandra gradina“ (17-21 iunie), Targul de antichitati (22-25 august), Zilele orasului Eforie (13-15 august) sau turneul national de tir cu arcul (9-11 iulie).


Vezi oferte de la 42 agentii pentru litoral Eforie Nord 2014
Cele mai recente oferte pentru Eforie Nord

1. Early Booking Litoral 2024 Eforie Nord... (7 zile)

de la 344 euro
Early Booking Litoral 2024 Eforie Nord...
Litoral Romania / Eforie Nord

Transport: Fara transport / Masa:Fara masa / Hotel NOVUS 3*
Oferta de la:  ARROW INTERNATIONAL TRAVEL
Vezi oferta

2. Early Booking Litoral 2024 Eforie Nord... (7 zile)

de la 230 euro
Early Booking Litoral 2024 Eforie Nord...
Litoral Romania / Eforie Nord

Transport: Fara transport / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Neptun Resort 3*
Oferta de la:  ARROW INTERNATIONAL TRAVEL
Vezi oferta

3. Sejur Eforie Nord (2 zile)

de la 159 euro
Sejur Eforie Nord
Litoral Romania / Eforie Nord

Transport: Fara transport / Masa:All inclusive / Hotel Aqvatonic - Steaua De Mare 4*
Oferta de la:  Places 2 Go
Vezi oferta

4. Sejur Eforie Nord (5 zile)

de la 480 euro
Sejur Eforie Nord
Litoral Romania / Eforie Nord

Transport: Fara transport / Masa:All inclusive / Hotel Bacolux Koralio 4*
Oferta de la:  Places 2 Go
Vezi oferta

5. OFERTA SPECIALA PE LITORALUL ROMANE... (7 zile)

de la 171 euro
OFERTA SPECIALA PE LITORALUL ROMANE...
Litoral Romania / Eforie Nord
Atentie!!! Tarifele Se Pot Modifica In Functie De Disponibilitatela Cerere :alte Perioade ,alte Hoteluri Sau Tarife Pentru Copiiacceptam Si Plata Cu Tichete...
Transport: Fara transport / Masa:All inclusive / Hotel Complex Steaua De Mare 3*
Oferta de la:  Z Tour
Vezi oferta

6. Minivacanta 1 iunie - Rusalii Eforie... (4 zile)

de la 106 euro
Minivacanta 1 iunie - Rusalii Eforie...
Litoral Romania / Eforie Nord
Tarife Alte Tipuri De Camere:camera Superioara: 750 Ron/persoana
Transport: Fara transport / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Union 3*
Oferta de la:  Places 2 Go
Vezi oferta


# #