Litoral Eforie Nord 2020

Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Home > Litoral 2020 >

Litoral 2020 Eforie Nord

Litoral Eforie Nord

Vacante si sejururi in Eforie Nord

Alaturi de Eforie Sud si Costinesti, Eforie Nord este statiunea ideala pentru turistii care  doresc sa isi petreaca vacanta pe litoralul Marii Negre, fara a cheltui o avere. A doua statiune ca marime de pe litoralul romanesc, Eforie Nord se afla la 14 km distanta de Constanta. Situata in apropierea lacului Techerghiol, cunoscut pentru proprietatile curative ale namolului sau, Eforie Nord este vestita ca loc de tratament inca din secolul trecut.

Baza de tratament functioneaza pe tot timpul anului, spatiile de cazare fiind incalzite in perioada sezonului rece. In bazele de tratament din Eforie Nord se trateaza afectiuni reumatismale inflamatorii si degenerative, bolile sistemului nervos periferic, tulburari de circulatie, afectiuni dermatologice, obezitate, afectiuni respiratorii, sterilitate, rahitism, neurastenie.

Tot aici se fac tratamente de intretinere si infrumusetare folosind produse renumite cum ar fi: Gerovital, Pell Amarsau Boicil. Din anul 2003, in cadrul Complexului Europa functioneaza  un modern centru de sanatate si intretinere  "Dr. Ana Aslan".

Populata de tineri dornici de distractie, statiunea Eforie Nord dispune de numeroase discoteci in aer liber, terase, baruri, terenuri de sport sau piscine cu accesorii pentru activitati nautice.

Una dintre cele mai cautate atractii turistice il reprezinta restaurantul Nunta Zamfirei cu o traditie veche de 25 ani care ofera un program unic in Romania. Programul respecta obiceiurile si meniul unei nunti traditionale romanesti, acompaniata de cantareti de muzica populara, foarte in voga in urma cu mai multi ani.

Plaja statiunii Eforie Nord atinge 3-4 km lungime si latimi intre 20-100 m, marginita in partea de nord a statiunii de o faleza inalta, loc de promenada binecunoscut in aceasta statiune. Accesul pe plaja se face de pe o faleza inalta pe scari. Intrarea in apa se face lin, iar fundul marii este acoperit cu nisip si pietricele mici.

Fiind una dintre cele mai mari statiuni de pe litoralul Marii Negre, Eforie Nord dispune de o gama variata de oferte de cazare. Cu peste 19.000 de locuri disponibile in fiecare sezon, in Eforie Nord ai garantia ca nu vei plati un pret exorbitant, nici macar in perioada de varf. In statiune exista atat hoteluri de 4 stele, care ofera un lux si un confort demn de un hotel international, cat si cazare la proprietari particulari.

Ca in fiecare an, in Eforie Nord sunt organizate diferite festivale, care atrag atat turisti romani, cat si cei veniti din afara granitelor. Pentru vara 2009, printre evenimentele organizate de administratia locala se numara turneul international de sah (18-22 iunie), festivalul „Dobrogea, mandra gradina“ (17-21 iunie), Targul de antichitati (22-25 august), Zilele orasului Eforie (13-15 august) sau turneul national de tir cu arcul (9-11 iulie).


Vezi oferte de la 53 agentii pentru litoral Eforie Nord 2014
Cele mai recente oferte pentru Eforie Nord

1. 190 RON SEJUR 5 NOPTI EFORIE NORD (5 zile)

de la 40 euro
190 RON SEJUR 5 NOPTI EFORIE NORD
Litoral Romania / Eforie Nord

Transport: Fara transport / Masa:Fara masa / Hotel Astoria 3*
Oferta de la:  Riela Travel
Vezi oferta

2. Sejur 5 nopti la EFORIE NORD - Maxi... (5 zile)

de la 60 euro
Sejur  5 nopti la EFORIE NORD - Maxi...
Litoral Romania / Eforie Nord
La Cerere, Va Putem Transmite Oferta Si Pentru Cazare In Camera Single, Triple, Tarife De Copii.pentru Alte Perioade Sau Alt Numar De Nopti, Va Asteptam...
Transport: Fara transport / Masa:Mic dejun inclus / Hotel BluMarine 3*
Oferta de la:  Anima Holidays
Vezi oferta

3. Sejur 6 nopti la EFORIE NORD - Maxi... (6 zile)

de la 119 euro
Sejur 6 nopti la EFORIE NORD - Maxi...
Litoral Romania / Eforie Nord
La Cerere, Va Putem Transmite Oferta Si Pentru Cazare In Camera Single, Triple, Tarife De Copii.pentru Alte Perioade Sau Alt Numar De Nopti, Va Asteptam...
Transport: Fara transport / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Union 3*
Oferta de la:  Anima Holidays
Vezi oferta

4. Early Booking - sejur Eforie Nord (5 zile)

de la 72 euro
Early Booking -  sejur Eforie Nord
Litoral Romania / Eforie Nord
Oferta Este In Limita Locurilor Disponibile!
Transport: Fara transport / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Carmen 2*
Oferta de la:  Q Travel Confort
Vezi oferta

5. Oferta speciala - sejur Eforie Nord... (5 zile)

de la 23 euro
Oferta speciala - sejur Eforie Nord...
Litoral Romania / Eforie Nord
Oferta Este In Limita Locurilor Disponibile!
Transport: Fara transport / Masa:Fara masa / Hotel Azur 2*
Oferta de la:  Q Travel Confort
Vezi oferta

6. Litoral Romania 2020 (5 zile)

de la 257 euro
Litoral Romania 2020
Litoral Romania / Eforie Nord

Transport: Fara transport / Masa:All inclusive / Hotel Aqvatonic - Steaua De Mare 3*+
Oferta de la:  C&AE Business Travel
Vezi oferta


# #