Litoral Eforie Nord 2019

Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Home > Litoral 2019 >

Litoral 2019 Eforie Nord

Litoral Eforie Nord

Vacante si sejururi in Eforie Nord

Alaturi de Eforie Sud si Costinesti, Eforie Nord este statiunea ideala pentru turistii care  doresc sa isi petreaca vacanta pe litoralul Marii Negre, fara a cheltui o avere. A doua statiune ca marime de pe litoralul romanesc, Eforie Nord se afla la 14 km distanta de Constanta. Situata in apropierea lacului Techerghiol, cunoscut pentru proprietatile curative ale namolului sau, Eforie Nord este vestita ca loc de tratament inca din secolul trecut.

Baza de tratament functioneaza pe tot timpul anului, spatiile de cazare fiind incalzite in perioada sezonului rece. In bazele de tratament din Eforie Nord se trateaza afectiuni reumatismale inflamatorii si degenerative, bolile sistemului nervos periferic, tulburari de circulatie, afectiuni dermatologice, obezitate, afectiuni respiratorii, sterilitate, rahitism, neurastenie.

Tot aici se fac tratamente de intretinere si infrumusetare folosind produse renumite cum ar fi: Gerovital, Pell Amarsau Boicil. Din anul 2003, in cadrul Complexului Europa functioneaza  un modern centru de sanatate si intretinere  "Dr. Ana Aslan".

Populata de tineri dornici de distractie, statiunea Eforie Nord dispune de numeroase discoteci in aer liber, terase, baruri, terenuri de sport sau piscine cu accesorii pentru activitati nautice.

Una dintre cele mai cautate atractii turistice il reprezinta restaurantul Nunta Zamfirei cu o traditie veche de 25 ani care ofera un program unic in Romania. Programul respecta obiceiurile si meniul unei nunti traditionale romanesti, acompaniata de cantareti de muzica populara, foarte in voga in urma cu mai multi ani.

Plaja statiunii Eforie Nord atinge 3-4 km lungime si latimi intre 20-100 m, marginita in partea de nord a statiunii de o faleza inalta, loc de promenada binecunoscut in aceasta statiune. Accesul pe plaja se face de pe o faleza inalta pe scari. Intrarea in apa se face lin, iar fundul marii este acoperit cu nisip si pietricele mici.

Fiind una dintre cele mai mari statiuni de pe litoralul Marii Negre, Eforie Nord dispune de o gama variata de oferte de cazare. Cu peste 19.000 de locuri disponibile in fiecare sezon, in Eforie Nord ai garantia ca nu vei plati un pret exorbitant, nici macar in perioada de varf. In statiune exista atat hoteluri de 4 stele, care ofera un lux si un confort demn de un hotel international, cat si cazare la proprietari particulari.

Ca in fiecare an, in Eforie Nord sunt organizate diferite festivale, care atrag atat turisti romani, cat si cei veniti din afara granitelor. Pentru vara 2009, printre evenimentele organizate de administratia locala se numara turneul international de sah (18-22 iunie), festivalul „Dobrogea, mandra gradina“ (17-21 iunie), Targul de antichitati (22-25 august), Zilele orasului Eforie (13-15 august) sau turneul national de tir cu arcul (9-11 iulie).


Vezi oferte de la 48 agentii pentru litoral Eforie Nord 2014
Cele mai recente oferte pentru Eforie Nord

1. EFORIE NORD Tarif UNIC 116 lei/pers/zi... (5 zile)

de la 122 euro
EFORIE NORD Tarif UNIC 116 lei/pers/zi...
Litoral Romania / Eforie Nord
Oferta Este Valabla In Limitata Locurilor Disponibile La Unitatate De Cazareoferta Lunii Iunie 01.06 - 30.06.2019sejur Min. 5 Noptitarif Unic 116 Lei/...
Transport: Fara transport / Masa:Pensiune completa inclusa / Hotel Complex Bran Brad Bega 4*
Oferta de la:  Boreal Tours
Vezi oferta

2. LITORAL ROMANIA-IUNIE 2019-pret d ela... (5 zile)

de la 50 euro
LITORAL ROMANIA-IUNIE 2019-pret d ela...
Litoral Romania / Eforie Nord
Oferta Este Valabila In Momentul Postarii Pe Site. Locurile Sunt Limitate! Agentia Coral Tours Isi Rezerva Dreptul De A Modifica Preturile Si Detaliile...
Transport: Fara transport / Masa:All inclusive / Hotel Complex Steaua De Mare 3*
Oferta de la:  Coral Tours
Vezi oferta

3. Eforie Nord si Sud (5 zile)

de la 92 euro
Eforie Nord si Sud
Litoral Romania / Eforie Nord

Transport: Fara transport / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Ovicris (fostul Selena) 2*
Oferta de la:  Bon Voyage
Vezi oferta

4. Eforie Nord si Sud (5 zile)

de la 42 euro
Eforie Nord si Sud
Litoral Romania / Eforie Nord

Transport: Fara transport / Masa:Fara masa / Hotel Ovicris (fostul Selena) 2*
Oferta de la:  Bon Voyage
Vezi oferta

5. Eforie Nord si Sud (5 zile)

de la 198 euro
Eforie Nord si Sud
Litoral Romania / Eforie Nord

Transport: Fara transport / Masa:Demipensiune inclusa / Hotel Azur 2*
Oferta de la:  Bon Voyage
Vezi oferta

6. Eforie Nord si Sud (5 zile)

de la 159 euro
Eforie Nord si Sud
Litoral Romania / Eforie Nord

Transport: Fara transport / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Azur 2*
Oferta de la:  Bon Voyage
Vezi oferta