Litoral Eforie Sud 2018

Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Home > Litoral 2018 >

Litoral 2018 Eforie Sud

Litoral Eforie Sud

Vacante si sejururi in Eforie Sud

Statiunea Eforie Sud este situata intre Eforie Nord la nord (2 Km) si Tuzla la sud, intre Lacul Techirghiol si Marea Negra si la circa 15 km de Constanta.

Intre cele doua razboaie mondiale, statiunea s-a numit Carmen Sylva, dupa pseudonimul literar al Reginei Elisabeta a Romaniei, in 1912 fiind numita statiune balneoclimaterica.

Recunoscuta ca fiind cea mai linistita statiune de pe litoralul Marii Negre, Eforie Sud este destinatia ideala pentru cei care vor sa fuga de aglomeratia celorlalte statiuni.

Ca si in Eforie Nord, in statiune sunt deschise tot anul mai multe centre balneoclimaterice care ofera tratamente pentru afectiuni cum ar fi dureri reumatismale, anumite forme de dermatoza, hipotiroidie, limfatism, anemie secundara, rahitism, decalcifiere, slabiciune fizica, stari de dupa fracturi ale oaselor membrelor inferioare, hipoovarism pubertal, etc.

De asemenea, in Eforie Sud exista si un sanatoriu pentru copii cu afectiuni reumatologice, cu regim permanent, care trateaza indeosebi slabiciunea fizica si rahitismul.

Pentru ca este o statiune destinata celor trecuti de prima tinerete, numarul discotecilor si al teraselor este mai redus, comparativ cu Jupiter, Venus sau Eforie Nord. Insa, teatrele in aer liber, bazele de agrement si posibilitatile de practicare a sporturilor nautice compenseaza din plin lipsa distractiilor nocturne, transformand concediul turistilor intr-unul relaxant, fara nopti zbuciumate din cauza muzicii date prea tare.

Plaja din Eforie Sud se intinde pe o lungime de 2 km si este cea mai ingusta dintre toate statiunile litoralului nostru datorita eroziunii accentuate si lipsei de investitii pentru protectie. Faleza este foarte inalta, accesul pe plaja facandu-se pe scari. In partea de nord a statiunii, mai precis portiunea dintre Eforie Sud si Eforie Nord, pe o distanta de circa 2 km exista o plaja foarte buna.

Statiunea Eforie Sud este renumita pentru ca are cele mai mici preturi la cazare. Chiar daca hotelurile nu au mai mult de 3 stele, un sejur in Eforie Sud nu va lasa sarac lipit. Daca bugetul nu va permite sa va cazati la unul dintre hotelurile statiunii, veti gasi foarte usor cazare la proprietate particulara. Aici preturile variaza intre 50 si 100 de lei pe noapte, proprietarii fiind dispusi sa negocieze. Ospitalitatea localnicilor, mancarea traditionala si preturile scazute fac din Eforie Sud una dintre cele mai rentabile statiuni.


Vezi oferte de la 29 agentii pentru litoral Eforie Sud 2014
Cele mai recente oferte pentru Eforie Sud

1. Oferta - VARA 2018 - Eforie Sud (7 zile)

de la 58 euro
Oferta - VARA 2018 - Eforie Sud
Litoral Romania / Eforie Sud

Transport: Fara transport / Masa:Fara masa / Hotel Capitol 2*
Oferta de la:  RZV TOUR
Vezi oferta

2. Oferta - VARA 2018 - Eforie Sud (7 zile)

de la 58 euro
Oferta - VARA 2018 - Eforie Sud
Litoral Romania / Eforie Sud

Transport: Fara transport / Masa:Fara masa / Hotel Gloria 2*
Oferta de la:  RZV TOUR
Vezi oferta

3. Oferta 29 Iulie - 03 August in Efor... (5 zile)

de la 54 euro
Oferta 29 Iulie - 03 August in Efor...
Litoral Romania / Eforie Sud
N/a
Transport: Fara transport / Masa:Fara masa / Hotel Eforie 3*
Oferta de la:  Pensiune Lucia
Vezi oferta

4. Oferta 25 - 28 iulie Eforie (2 zile)

de la 26 euro
Oferta 25 - 28 iulie Eforie
Litoral Romania / Eforie Sud
N/a
Transport: Fara transport / Masa:Fara masa / Hotel Eforie 3*
Oferta de la:  Pensiune Lucia
Vezi oferta

5. Super oferta!!! Sejur la plaja in Eforie... (7 zile)

de la 58 euro
Super oferta!!! Sejur la plaja in Eforie...
Litoral Romania / Eforie Sud
La Cerere Alte Hoteluri Si Alte Perioade. Pentru Ofertele Complete Contactati Agentia.locuri Limitate La Aceste Tarife!!!pentru O Oferta Personalizata...
Transport: Fara transport / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Capitol 2*
Oferta de la:  Silver Holiday
Vezi oferta

6. SEJUR HOTEL MIGADOR ***- EFORIE SUD... (5 zile)

de la 52 euro
SEJUR HOTEL MIGADOR ***- EFORIE SUD...
Litoral Romania / Eforie Sud
Pentru Copii Intre 2-6 Ani:- Cazare Gratuita Fara Pat Suplimentar Pentru Copii Intre 6-12 Ani Se Plateste Pat Suplimentar Pentru Copii Intre 12-18 Ani...
Transport: Transport la cerere / Masa:Fara masa / Hotel Migador 3*
Oferta de la:  NET SKY ONESTI
Vezi oferta