Litoral Mamaia 2022

Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Home > Litoral 2022 >

Litoral 2022 Mamaia

Litoral Mamaia

Vacante si sejururi in Mamaia

Mamaia este cea mai cunoscuta statiune de pe litoralul romanesc unde va puteti petrece vacanta. Mamaia este situata la N de Constanta, intre Marea Neagra si Lacul Siutghiol, fiind statiunea cu cea mai mare capacitate de cazare de pe litoral. La nord de Mamaia se afla Mamaia Sat si apoi Navodari.

Ofertele de vacanta in Mamaia sunt variate, statiunea avand in prezent posibilitati de cazare multiple, in hoteluri si vile turistice de la 2 la 5 stele. Cei care vor sa petreaca un sejur in Mamaia sunt din ce in ce mai multi, in ultimii ani statiunea Mamaia devenind neincapatoare in lunile iulie-august. Deoarece gusturile si pretentiile turistilor care vor sa isi petreaca concediul in Mamaia cresc,din ce in ce mai multe hoteluri au amenajate spatii pentru tratament si relaxare, cu piscine, saune, sali de fitness, terenuri de sport.

De asemenea in Mamaia restaurantele si terasele sunt numeroase, insirate pe toata faleza si ofera turistilor posibilitatea servirii unor mese diverse.

Dezvoltarea statiunii Mamaia este rapida, in ultimii ani construindu-se noi hoteluri, restaurante sau magazine. Mamaia intampina anual turistii cu ceva nou - palmieri, Aqua Magic, fantani arteziene, Telegondola, autobuze.

Centrul statiunii si promenada au fost refacute in intregime. Piateta cu fantana arteziana din zona Cazinoului este locul unde orchestrele sustin programe artistice si care atrage turistii. Mamaia cuprinde o multime de restaurante, terase, baruri, cluburi, pizzerii, discoteci si terenuri de tenis, minigolf, volei, baschet. Aici pot fi practicate o serie de sporturi nautice: jet-sky -ing, plimbari cu barca, hidrobicicleta, wind-surfing, yachting, schi-nautic, parapanta. De asemenea se pot face plimbari cu deltaplanul cu motor sau parapanta tractata de salupa cu motor. In ultimii ani in Mamaia s-a construit un Parc acvatic, "Aqua Parc", aflat la intrarea in Mamaia, in zona de sud si s-a dat in folosinta Telegondola, ce traverseaza Mamaia din partea de sud de langa Hotel Perla pana in centru la Cazino.

Plaja din Mamaia este cea mai mare de pe litoralul romanesc si una din cele mai mari din Europa, avand aproape 8 km lungime si 100-200 m latime. Plaja are nisip fin, iar intrarea in apa este foarte lina.

Cea mai mare parte a plajei din Mamaia este concesionata si amenajata cu sezlonguri si umbrele - contra cost, dar exista portiuni mari de plaja neamenajata unde se poate sta fara plata.


Vezi oferte de la 58 agentii pentru litoral Mamaia 2014
Cele mai recente oferte pentru Mamaia

1. Oferta Cazare NEVERSEA Mamaia Hotel... (4 zile)

de la 295 euro
Oferta Cazare NEVERSEA Mamaia Hotel...
Litoral Romania / Mamaia
Pr
Transport: Fara transport / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Oxford 4*
Oferta de la:  ARROW INTERNATIONAL TRAVEL
Vezi oferta

2. Oferta Cazare NEVERSEA Mamaia Hotel... (4 zile)

de la 213 euro
Oferta Cazare NEVERSEA Mamaia Hotel...
Litoral Romania / Mamaia
Pr
Transport: Fara transport / Masa:Fara masa / Hotel Metropol 2*
Oferta de la:  ARROW INTERNATIONAL TRAVEL
Vezi oferta

3. Oferta speciala Litoralul romanesc -Transport... (7 zile)

de la 179 euro
Oferta speciala Litoralul romanesc -Transport...
Litoral Romania / Mamaia
Oferta Este Valabila In Limita Disponibilitatii La Cerere Va Putem Oferii Alte Perioade, Alte Unitati De Cazare, Tarife Pentru Copii Tarifele Sunt Dinamice...
Transport: Fara transport / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Zenith Conference & Spa Resort 4*
Oferta de la:  Z Tour
Vezi oferta

4. Sejur Mamaia (5 zile)

de la 142 euro
Sejur Mamaia
Litoral Romania / Mamaia
In Perioada 10.06 - 07.07, Tariful Este Valabil Pentru Minimum 2 Nopti, Iar In Perioada 08.07 - 03.09, Tariful Este Valabil Pentru Minimum 3 Noptitarifele...
Transport: Fara transport / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Excelsior Mamaia 4*
Oferta de la:  Places 2 Go
Vezi oferta

5. Last minute 1 mai Mamaia Hotel IAK... (2 zile)

de la 214 euro
Last minute 1 mai Mamaia Hotel  IAK...
Litoral Romania / Mamaia
Pr
Transport: Fara transport / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Iaki 4*
Oferta de la:  ARROW INTERNATIONAL TRAVEL
Vezi oferta

6. Last minute 1 mai Mamaia Hotel Marea... (2 zile)

de la 111 euro
Last minute 1 mai Mamaia Hotel Marea...
Litoral Romania / Mamaia
Pr
Transport: Fara transport / Masa:Fara masa / Hotel Marea Neagra 3*
Oferta de la:  ARROW INTERNATIONAL TRAVEL
Vezi oferta


# #