Litoral Mamaia 2021

Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Home > Litoral 2021 >

Litoral 2021 Mamaia

Litoral Mamaia

Vacante si sejururi in Mamaia

Mamaia este cea mai cunoscuta statiune de pe litoralul romanesc unde va puteti petrece vacanta. Mamaia este situata la N de Constanta, intre Marea Neagra si Lacul Siutghiol, fiind statiunea cu cea mai mare capacitate de cazare de pe litoral. La nord de Mamaia se afla Mamaia Sat si apoi Navodari.

Ofertele de vacanta in Mamaia sunt variate, statiunea avand in prezent posibilitati de cazare multiple, in hoteluri si vile turistice de la 2 la 5 stele. Cei care vor sa petreaca un sejur in Mamaia sunt din ce in ce mai multi, in ultimii ani statiunea Mamaia devenind neincapatoare in lunile iulie-august. Deoarece gusturile si pretentiile turistilor care vor sa isi petreaca concediul in Mamaia cresc,din ce in ce mai multe hoteluri au amenajate spatii pentru tratament si relaxare, cu piscine, saune, sali de fitness, terenuri de sport.

De asemenea in Mamaia restaurantele si terasele sunt numeroase, insirate pe toata faleza si ofera turistilor posibilitatea servirii unor mese diverse.

Dezvoltarea statiunii Mamaia este rapida, in ultimii ani construindu-se noi hoteluri, restaurante sau magazine. Mamaia intampina anual turistii cu ceva nou - palmieri, Aqua Magic, fantani arteziene, Telegondola, autobuze.

Centrul statiunii si promenada au fost refacute in intregime. Piateta cu fantana arteziana din zona Cazinoului este locul unde orchestrele sustin programe artistice si care atrage turistii. Mamaia cuprinde o multime de restaurante, terase, baruri, cluburi, pizzerii, discoteci si terenuri de tenis, minigolf, volei, baschet. Aici pot fi practicate o serie de sporturi nautice: jet-sky -ing, plimbari cu barca, hidrobicicleta, wind-surfing, yachting, schi-nautic, parapanta. De asemenea se pot face plimbari cu deltaplanul cu motor sau parapanta tractata de salupa cu motor. In ultimii ani in Mamaia s-a construit un Parc acvatic, "Aqua Parc", aflat la intrarea in Mamaia, in zona de sud si s-a dat in folosinta Telegondola, ce traverseaza Mamaia din partea de sud de langa Hotel Perla pana in centru la Cazino.

Plaja din Mamaia este cea mai mare de pe litoralul romanesc si una din cele mai mari din Europa, avand aproape 8 km lungime si 100-200 m latime. Plaja are nisip fin, iar intrarea in apa este foarte lina.

Cea mai mare parte a plajei din Mamaia este concesionata si amenajata cu sezlonguri si umbrele - contra cost, dar exista portiuni mari de plaja neamenajata unde se poate sta fara plata.


Vezi oferte de la 65 agentii pentru litoral Mamaia 2014
Cele mai recente oferte pentru Mamaia

1. Oferta Litoral Mamaia (4 zile)

de la 195 euro
Oferta Litoral Mamaia
Litoral Romania / Mamaia
Oferta Este In Limita Locurilor Disponibile!
Transport: Fara transport / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Venus 2*
Oferta de la:  Q Travel Confort
Vezi oferta

2. Litoralul pentru toti - Mamaia (5 zile)

de la 51 euro
Litoralul pentru toti - Mamaia
Litoral Romania / Mamaia
Oferta Este In Limita Locurilor Disponibile.
Transport: Fara transport / Masa:Fara masa / Hotel Romantic 3*
Oferta de la:  Q Travel Confort
Vezi oferta

3. Mamaia Vara 2021 , cazare 5 nopti, masa... (5 zile)

de la 51 euro
Mamaia Vara 2021 , cazare 5 nopti, masa...
Litoral Romania / Mamaia
Agentia Isi Rezerva Dreptul De A Modifica Tarifele Si Detaliile Ofertelor Fara O Notificare Prealabila.- Din Acest Motiv, Va Rugam Sa Verificati La Agentie...
Transport: Fara transport / Masa:Fara masa / Hotel VOILA MAMAIA 3*
Oferta de la:  Ecovoyage Tour
Vezi oferta

4. Cazare Mamaia la plaja in centrul statiunii... (7 zile)

de la 468 euro
Cazare Mamaia la plaja in centrul statiunii...
Litoral Romania / Mamaia
Facilitati Cazare Copii Si Costuri Suplimentare Pana La 9 Ani – Gratuitate (primul Copil); Al Doilea Copil: 250 Lei/noapte (pat Suplimentar Si Masa); Intre...
Transport: Fara transport / Masa:Demipensiune inclusa / Hotel Majestic 3*
Oferta de la:  Inspire Travel
Vezi oferta

5. Oferta speciala Litoralul romanesc-Transport... (5 zile)

de la 234 euro
Oferta speciala Litoralul romanesc-Transport...
Litoral Romania / Mamaia
Oferta Este Valabila In Limita Disponibilitatii La Cerere Va Putem Oferii Alte Perioade, Alte Unitati De Cazare, Tarife Pentru Copii Tarifele Sunt Dinamice...
Transport: Fara transport / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Queen Vera (ex. Palm Beach) 4*
Oferta de la:  Z Tour
Vezi oferta

6. Oferta Litoral Mamaia (3 zile)

de la 123 euro
Oferta Litoral Mamaia
Litoral Romania / Mamaia
Oferta Este In Limita Locurilor Disponibile!
Transport: Fara transport / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Romantic 3*
Oferta de la:  Q Travel Confort
Vezi oferta


# #