Litoral Marmaris 2019

Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Home > Litoral 2019 > Litoral Turcia >

Litoral 2019 Marmaris

Litoral Marmaris

Vacante si sejururi in Marmaris

Marmaris este un oras port si o destinatie turistica aflata pe coasta Mediteranei, in sud-vestul Turciei, in provincia Mugla.

Situata intr-un frumos golf care iti taie respiratia, in Marea Mediterana, statiunea Marmaris este inconjurata de o minunata padure de pini care te duce cu gandul la liniste si armonie. Portul, aproape perfect natural si asezarea splendida inconjurata de munti cu brazi merita cu adevarat toata admiratia vizitatorului. Marmaris, poate fi considerat punct de plecare pentru croaziere de-a lungul coastei turcesti, oferind vacantei distractie si posibilitatea de a face cumparaturi. Un lucru inedit este taxiul acvatic care spre deliciul familiilor cu copii face curse regulate intre Marmaris si Hotelul Munumar din Icmeler, cea mai apropiata statiune de Marmaris.

La prima vizita in Marmaris veti fi impresionati de simetria, naturaletea si splendoarea orasului. Padurile ce acopera muntii dimprejur formeaza o linie despartitoare intre cer si nisip. Marea, de un verde translucid, marginita de o plaja stralucitoare, ofera posibilitatea de a practica in aceasta vacant scufundari la mica inaltime si inot.

Portul Marmaris Netsel este unul din cele mai importante din Turcia si face legatura cu statiunea Icmeler prin asa-numitele taxiuri acvatice. Icmeler este un oras-statiune mai relaxat si mai domolit decat Marmaris fiind o alegere reusita pentru cei care isi doresc un concediu cu familia sau o vacanta linistita. Plaja se arcuieste in jurul golfului pentru o jumatate de mila, unde se pot practica sporturile acvatice obisnuite, inclusiv windsurfing-ul.

Statiunea Icmeler (de langa Marmaris) se face cunoscuta si pentru gradinile de iasomie, fan-pub si barurile karaoke din fata marii.

Mica statiune, cu o populatie de 35 000 de locuitori, situata intr-un decor deosebit, ofera in timpul sezonului de vara o atmosfera insufletita.

Imprejurimile orasului gazduiesc padurea de pini situata in gradina neagra, precum si zona Dalyan, faimoasa pentru broastele testoase care traiesc acolo si pentru conditiile deosebite de relief adecvate pentru practicarea sporturilor extreme. Clima Mediteranei ofera posibilitatea practicarii inotului in ape foarte limpezi o buna parte a anului. In luna noiembrie se organizeaza aici "Cupa internationala de iahting".

Pe langa toate aceste atractii naturale statiunea include si o vasta gama de restaurante de lux pentru toate gusturile, baruri, discoteci, boutique-uri, bazare, magazine care ofera o diversitate de articole din piele, carpete, bijuterii, onixuri si produse din miere de pin, productie locala.

Din Marmaris puteti sa faceti excursii in Rhodos, in insula Cleopatra unde se spune ca este cel mai bun nisip din lume, la Pamukkale, Efes, Casa Fecioarei Sf. Maria. Se pot practica scufundari la mica adancime si inotul.

Marmaris poate fi destinatia perfecta pentru vacanta in cazul in care sunteti pasionati de shopping, aceasta fiind o experienta unica. Imbracamintea de piele, aurul, mochetele si hainele au preturi exceptionale.

Atat in timpul zilei, cat si in timpul noptii statiunea va ofera numeroase modalitati de a va petrece concediul, deoarece Marmaris dispune de 3 Aqua Park, 1 patinoar, 1 bazar permanent, 1 bazar temporar (se organizeaza intr-o anumita zi a saptamanii) si peste 20 de cluburi de noapte pe Bar Street.


Vezi oferte de la 46 agentii pentru litoral Marmaris 2014
Cele mai recente oferte pentru Marmaris

1. MARTI LA PERLA Vara 2019 pachet 7 nopti... (7 zile)

de la 737 euro
MARTI LA PERLA Vara 2019 pachet 7 nopti...
Litoral Turcia / Marmaris

Transport: Avion / Masa:All inclusive / Hotel Marti La Perla 4*
Oferta de la:  Z Tour
Vezi oferta

2. PASA BEY HOTEL Vara 2019 pachet 7 nopti... (7 zile)

de la 579 euro
PASA BEY HOTEL Vara 2019 pachet 7 nopti...
Litoral Turcia / Marmaris

Transport: Avion / Masa:All inclusive / Hotel Pasabey 4*
Oferta de la:  Z Tour
Vezi oferta

3. CETTIA BEACH RESORT Vara 2019 pachet... (7 zile)

de la 748 euro
CETTIA BEACH RESORT Vara 2019 pachet...
Litoral Turcia / Marmaris

Transport: Avion / Masa:All inclusive / Hotel Cettia Beach 4*
Oferta de la:  Z Tour
Vezi oferta

4. GRAND CETTIA HOTEL Vara 2019 pachet... (7 zile)

de la 657 euro
GRAND CETTIA HOTEL Vara 2019 pachet...
Litoral Turcia / Marmaris

Transport: Avion / Masa:All inclusive / Hotel Grand Cettia 4*
Oferta de la:  Z Tour
Vezi oferta

5. KAYA MARIS HOTEL Vara 2019 pachet 7... (7 zile)

de la 601 euro
KAYA MARIS HOTEL Vara 2019 pachet 7...
Litoral Turcia / Marmaris

Transport: Avion / Masa:All inclusive / Hotel Kaya Maris 4*
Oferta de la:  Z Tour
Vezi oferta

6. CLUB GREEN NATURE RESORT Vara 2019 pachet... (7 zile)

de la 632 euro
CLUB GREEN NATURE RESORT Vara 2019 pachet...
Litoral Turcia / Marmaris

Transport: Avion / Masa:All inclusive / Hotel Green Nature Resort & Spa 5*
Oferta de la:  Z Tour
Vezi oferta


# #