Litoral Navodari 2024

Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Home > Litoral 2024 >

Litoral 2024 Navodari

Litoral Navodari

Vacante si sejururi in Navodari

Statiunea Navodari este situata in nordul statiunii Mamaia, la 11 km de Constanta. Aici se poate ajunge cu masina proprie sau cu autobuzele si microbuzele din Constanta.

Statiunea Navodari este cunoscuta in Romania datorita taberelor de copii, organizate de aproape 20 de ani. Pentru ca in zona nu exista hoteluri, cei mici se pot caza in vilele Delfin, Albatros, Lebada, locuri special amenajate pentru taberele anuale. Daca la vilele de 2 sau 3 stele, cazarea porneste de 60 de lei, cei care vor sa vina cu cortul, scot din buzunar 8 lei pe noapte.

Micutii care aleg sa isi petreaca vacanta in tabara de la Navodari au parte de numeroase activitati: excursii in Delta Dunarii, turul manastirilor din nordul si sudul Dobrogei, vizite la Acvariul, Delfinariul, Planetariul, Edificiul roman cu mozaic, Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, Muzeul Marii, Farul Genovez, Muzeul Marinei Romane sau Muzeul de Etnografie si Folclor din Constanta.

In apropiere de Navodari se afla comuna Corbu. Putin cunoscuta turistilor romani, zona are un potential turistic mare, plajele linistite, nisipul fin si lipsa turistilor facand-o destinatia ideala pentru un wekend linistit. In comuna Corbu nu exista hoteluri, iar vilele sunt putine la numar.

In Navodari, nu exista prea multe feluri de a-ti petrece serile, statiunea Mamaia fiind alternativa cea mai potrivita pentru cei care sunt in cautarea distractiei.


Vezi oferte de la 2 agentii pentru litoral Navodari 2014
Cele mai recente oferte pentru Navodari

1. Paste si 1 mai la Navodari - vila nou... (3 zile)

de la 50 euro
Paste si 1 mai la Navodari - vila nou...
Litoral Romania / Navodari
Vila Nou Construita In Navodari, Zona Brach Land, Langa Tabara De Copii Navodari, Aflata La 500 Metri De Plaja
Transport: Fara transport / Masa:Fara masa / Hotel Casa Gogu 3*
Oferta de la:  Vila Casa Gogu
Vezi oferta

2. Vacanta Romania 2015 (6 zile)

de la 127 euro
Vacanta Romania 2015
Litoral Romania / Navodari
Bt_01
Transport: Fara transport / Masa:Fara masa / Hotel CORABIA PIRATILOR 3*
Oferta de la:  GALERIA DE VACANTE
Vezi oferta


# #