Litoral Insula Santorini 2024

Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Home > Litoral 2024 > Litoral Grecia >

Litoral 2024 Insula Santorini

Litoral Insula Santorini

Vacante si sejururi in Insula Santorini

Aflata in arhipelagul Insulelor Ciclade, insula Santorini este cea mai cautata destinatie de vacanta, fiind si una dintre cele mai scumpe.

In mijlocul insulei se afla un lac cu apa albastra, care s-a format pe locul unui vulcan foarte vechi care, conform legendei, a distrus continentul pierdut, Atlantis, atunci cand a erupt acum 3600 de ani, ingropand orasul antic Akrotiri (care acum este excavat) sub tone de cenusa.

Din cauza acestei tragedii, insula Santorini si-a castigat "celebritatea": plajele sale sunt unice in lume, datorita nisipului negru, rosu sau alb. Santorini are doua plaje accesibile, Perissa si Kamari, amandoua caracterizate prin nisipul vulcanic de culoare neagra.

Insula Santorini are doua orase, Fira si Ia, situate in zonele cele mai inalte ale insulei. Aici sunt construite hoteluri, restaurante, baruri si o multime de alte facilitati.

Daca sunteti in cautarea unei vacante linistite, relaxante, atunci ar trebui sa ocoliti Santorini. Aceasta insula se adreseaza in special tinerilor, care vor sa petreaca in continuu, ca dovada stand sutele de cluburi, terase sau restaurante.

Daca veti opta pentru un sejur in Santorini, atunci obligatoriu va trebui sa vizitati: Muzeul Preistoric al Therei, localizat in capitala insulei, Fira, Muzeul Arheologic situat in Fira, ce adaposteste colectii de sculpturi, datate din perioada arhaica sau romana, inscriptii, vase si figurine din ceramica, din perioada elenistica, Muzeul de folclor din Fira, situat intr-o casa gen pestera construita in 1861, Muzeul Naval, in care se afla expuse diferite obiecte marine ce provin din diferite etape istorice ale insulei, cu precadere din timpul secolului 19, precum si Muzeul vinului care prezinta istoria industriei vinului din Santorini, din 1660 si pana in 1950, cu figurine mobile si imobile si efecte sonore.

Cai de acces: In Santorini se poate ajunge din Piraeus (Atena) cu feribotul (se merge noaptea, aproape opt ore) sau cu avionul. Exista si varianta rapida de transport pe apa, care face cursa in patru ore din Piraeus sau din Heraklion (Creta) in doua ore.


Vezi oferte de la 39 agentii pentru litoral Insula Santorini 2014
Cele mai recente oferte pentru Insula Santorini

1. SUPER OFERTA GRECIA - SANTORINI, PLECARE... (7 zile)

de la 684 euro
SUPER OFERTA GRECIA - SANTORINI, PLECARE...
Litoral Grecia / Insula Santorini
Atentie!! Tarife Valabile In Limita Locurilor Disponibile!!la Cerere: Alte Perioade, Alte Hoteluri Sau Tarife Pentru Copii.conditii De Calatorie: Http...
Transport: Avion / Masa:Fara masa / Hotel Sellada Apartments 3*
Oferta de la:  Z Tour
Vezi oferta

2. SUPER SEJUR IN SANTORINI, CU PLECARE... (7 zile)

de la 769 euro
SUPER SEJUR IN SANTORINI, CU PLECARE...
Litoral Grecia / Insula Santorini
Conditii Calatorie Https://www.mae.ro/travel-conditions/3701 Oferta Valabila In Limita Locurilor Disponibile.tarifele Se Pot Modifica In Functie De Disponibilitate...
Transport: Avion / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Alesahne Beach 4*
Oferta de la:  Z Tour
Vezi oferta

3. SUPER OFERTA - SANTORINI, CU PLECARE... (7 zile)

de la 699 euro
SUPER OFERTA  -  SANTORINI, CU PLECARE...
Litoral Grecia / Insula Santorini
Conditii Calatorie Https://www.mae.ro/en/ Oferta Valabila In Limita Locurilor Disponibiletarifele Se Pot Modifica In Functie De Disponibilitate
Transport: Avion / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Afroditi Venus 4*
Oferta de la:  Z Tour
Vezi oferta

4. Oferta speciala SANTORINI - 7 nopti... (7 zile)

de la 784 euro
Oferta speciala SANTORINI - 7 nopti...
Litoral Grecia / Insula Santorini
Disponibilitatea Si Tariful Sejurului Sunt Valabile In Momentul Postarii Ofertei; Datorita Dinamicitatii Domeniului Acestea Se Pot Modifica De La Un Moment...
Transport: Avion / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Veggera 4*
Oferta de la:  D.A. TURISM
Vezi oferta

5. Sejur in Santorini (7 zile)

de la 923 euro
Sejur in Santorini
Litoral Grecia / Insula Santorini

Transport: Avion / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Andreas 2*
Oferta de la:  HH Travel & Events
Vezi oferta

6. Sejur in Santorini (7 zile)

de la 814 euro
Sejur in Santorini
Litoral Grecia / Insula Santorini

Transport: Avion / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Alexandra Kamari 2*
Oferta de la:  HH Travel & Events
Vezi oferta


# #