Litoral Vama veche 2024

Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Home > Litoral 2024 >

Litoral 2024 Vama veche

Litoral Vama veche

Vacante si sejururi in Vama vecheVama Veche este localitate de frontiera, aici aflandu-se un important punct de trecere a frontierei spre Bulgaria, Turcia, Grecia si alte destinatii din Orient sau Asia. O statiune mica, situata la cativa km sud de 2 Mai, Vama Veche a devenit un loc foarte cautat in ultimele concedii estivale datorita atmosferei  destinse si a ofertelor  reduse la cazare si masa. Cazarea se face in casele locuitorilor si intr-o multime de vile de confort diferit construite în ultimii ani, transformând localitatea Vama Veche intr-un loc deosebit pentru a va petrece sejurul.

Plaja are latimi care depasesc 200 m pe alocuri si, asemeni statiunii Costinesti, un reper care da o nota originala orizontului nautic il reprezinta o veche epava aflata la cateva sute de metri de mal.

Pentru cei mai noncoformisti si cu spirit de aventura exista si posibilitatea de a-si petrece vacanta cazandu-se la cort, statiunea dispunand de zone special amenajate, camping-uri.
De asemenea, fluxul puternic al turistilor din ultimii ani a determinat autoritatile sa construiasca hoteluri mici si cochete petru a oferi vizitatorilor confortul necesar petrecerii unui sejur pe malul Marii Negre.

Daca pana anul trecut statiunea era destinata tinerilor mai putini pretentiosi dornici de petreceri in aer liber de dimineata pana seara, incepand din acest an orice iubitor de mare, plaja si nisip isi poate petrece un concediu superb gratie numeroaselor oferte de cazare puse la dispozitie.

Ca si Costinestiul, Vama veche este o statiune care strange anual tineri din toate colturile tarii dornici de petreceri noctune si muzica buna. In fiecare an are loc aici festivalul de muzica Stufstock Greenfest, festival care a luat nastere in 2003, odata cu infiintarea miscarii "Salvati Vama Veche", pentru a proteja statiunea Vama Veche.

Pe langa distractia din timpul zilei la plaja, turistii pot adauga concediului lor activitati precum plimbare cu barca, hidrobicicleta, jet-sky, pescuit etc.

Odata cu lasatul serii incepe adevarata distratie - viata de noapte : oferta mare de terase, baruri, cluburi, discoteci, concerte, petreceri, majoritatea in aer liber sunt principalele puncte de atractie ale statiunii, precum si baile in mare sub clar de luna, barbeque, focuri de tabara. Toate acestea te fac sa te indragostesti de statiunea Vama Veche.


Vezi oferte de la 7 agentii pentru litoral Vama veche 2014
Cele mai recente oferte pentru Vama veche

1. Litoralul pentru Toti Vama Veche 2021... (5 zile)

de la 178 euro
Litoralul pentru Toti Vama Veche  2021...
Litoral Romania / Vama Veche
Agentia Isi Rezerva Dreptul De A Modifica Tarifele Si Detaliile Ofertelor Fara O Notificare Prealabila.- Din Acest Motiv, Va Rugam Sa Verificati La Agentie...
Transport: Fara transport / Masa:Fara masa / Hotel Jakuzzi 3*
Oferta de la:  Ecovoyage Tour
Vezi oferta

2. Paste & 1 Mai la Vama Veche (3 zile)

de la 124 euro
Paste & 1 Mai la Vama Veche
Litoral Romania / Vama Veche
Oferta Early Booking Valabila In Limita Locurilor Disponibile!!!tarif Dinamic In Functie De Rezervarile Facute Si Locurile Ramase Disponible!!!agentia...
Transport: Fara transport / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Vila Sara 3*
Oferta de la:  Ecovoyage Tour
Vezi oferta

3. Litoral Romania 2020 (5 zile)

de la 133 euro
Litoral Romania 2020
Litoral Romania / Vama Veche
Pentru Mai Multe Oferte Contactati Agentia
Transport: Fara transport / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Jakuzzi 3*
Oferta de la:  C&AE Business Travel
Vezi oferta

4. OFERTA SPECIALA SEJUR VAMA VECHE (5 zile)

de la 79 euro
OFERTA SPECIALA SEJUR VAMA VECHE
Litoral Romania / Vama Veche

Transport: Fara transport / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Club D'or 4*
Oferta de la:  Lala Travel Expert
Vezi oferta

5. Pensiunea Club D'Or 4* - Vama Veche... (5 zile)

de la 79 euro
Pensiunea Club D'Or 4* - Vama Veche...
Litoral Romania / Vama Veche
Club Dor Este Situat In Vama Veche, La 300 De Metri De Plaj? Si Ofer? Acces Gratuit La Wi-fi, Piscin? In Aer Liber, Cad? Cu Hidromasaj, Restaurant Si...
Transport: Fara transport / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Club D'or 4*
Oferta de la:  Beldi Tours
Vezi oferta

6. OFERTE PE LITORALUL ROMANESC -COMPLEX... (5 zile)

de la 87 euro
OFERTE PE LITORALUL ROMANESC -COMPLEX...
Litoral Romania / Vama Veche
P
Transport: Fara transport / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Club D'or 4*
Oferta de la:  Riela Travel
Vezi oferta


# #