Litoral Insula Zakinthos 2021

Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Home > Litoral 2021 > Litoral Grecia >

Litoral 2021 Insula Zakinthos

Litoral Insula Zakinthos

Vacante si sejururi in Insula Zakinthos

Datorita plajelor inconjurate de stanci, a nisipului fin, a peisajelor idilice, dar si a ospitalitatii grecesti, insula Zakinthos se inscrie cu succes in ofertele de vacanta pentru familiile cu copii, dar si pentru tinerii aventurieri.

Desi in zona nu se afla prea multe hoteluri de lux, pensiunile si vilele grecesti compenseza din plin acest deficit. In Zakinthos vei fi surprins sa descoperi ca statiunile nu sunt intinse de-a lungul plajei, ci pornesc catre interiorul insulei, dar tocmai asta e ideea: in Zakinthos te duci sa descoperi locuri, plaje, golfuri.

Una dintre cele mai celebre plaje din zona este Navagio, un mic golf strajuit de stanci verticale cat un bloc de 6-7 etaje, pe a carui plaja a esuat un vapor turcesc care facea contrabanda cu tigari. Nisipul alb stralucitor si apa de un albastru deschis ireal va vor ramane mult timp intiparite pe retina. In aceste locuri nu se poate ajunge decat pe mare cu una din multele excursii oferite de micile agentii de turism din statiuni.

Daca esti genul aventurier, te poti plimba prin statiuni. In Zakinthos vei avea ocazia sa descoperi plaje ascunse, la care se ajunge un pic mai dificil. O alta atractie specifica insulei Zakinthos o reprezinta pesterile formate la malul marii, cat si broastele testoase Careta-Careta, protejate prin lege.

Si in Zakinthos exista multe edificii de vizitat: Catedrala Aghios Dionysos (cea mai mare si frumoasa din insula, singura care a scapat intacta dupa cutremurul din 1953 cu o campanila ce aminteste de Bazilica San Marco din Venetia, in care se gaseste sicriul cu Sf. Dionysos, patronul orasului), Aghios Keriotissas (construita pe locul unde a fost gasita icoana facatoare de minuni; se spune ca orice tentativa de a muta icoana a fost zadarnica), Panagia tis Eleftherotrias, manastire de femei, construita in 1961 sau Aghios Penteleimonas (are un put de apa in interior, sub altar si este folosita de credinciosi pentru vindecare).

Cai de acces: In Zakinthos se poate ajunge cu masina sau autocarul, feribotul facand legatura intre portul Kilini si portul Zakinthos. Din 2008, se organizeaza curse charter din Romania.


Vezi oferte de la 56 agentii pentru litoral Insula Zakinthos 2014
Cele mai recente oferte pentru Insula Zakinthos

1. OFERTA SPECIALA - ZAKYNTHOS - SEJUR... (7 zile)

de la 687 euro
OFERTA SPECIALA - ZAKYNTHOS - SEJUR...
Litoral Grecia / Insula Zakynthos
Atentie! Tarifele Se Pot Modifica In Functie De Disponibilitatea Locurilor La Avion Si Cazare.la Cerere Alta Perioada, Alte Hoteluri, Tarif Pentru Copii.conditii...
Transport: Avion / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Astir Palace 4*
Oferta de la:  Z Tour
Vezi oferta

2. Super oferta Grecia Zakynthos -Zbor... (7 zile)

de la 431 euro
Super oferta Grecia Zakynthos -Zbor...
Litoral Grecia / Insula Zakynthos
Oferta Este Valabila In Limita Disponibilitatii La Cerere Va Putem Oferii Alte Perioade, Alte Unitati De Cazare, Tarife Pentru Copii Tarifele Sunt Dinamice...
Transport: Avion / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Astir Beach 3*
Oferta de la:  Z Tour
Vezi oferta

3. 440 EURO ZAKYNTHOS CU ZBOR DIN CLUJ... (7 zile)

de la 440 euro
440 EURO ZAKYNTHOS CU ZBOR DIN CLUJ...
Litoral Grecia / Insula Zakynthos

Transport: Avion / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Chryssi Akti 2*+
Oferta de la:  Riela Travel
Vezi oferta

4. OFERTA SPECIALA - ZAKYNTHOS - SEJUR... (7 zile)

de la 572 euro
OFERTA SPECIALA - ZAKYNTHOS - SEJUR...
Litoral Grecia / Insula Zakynthos
Atentie Oferta ValabilĂ In Limita Locurilor Disponiile!la Cerere, Tarife Pentru Alte Perioade Si Alte Hoteluri , Alt Numar De Nopti ! Conditii Calatorie...
Transport: Avion / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Contessina 4*
Oferta de la:  Z Tour
Vezi oferta

5. VACANTA IN ZAKYNTHOS - 7 NOPTI - ZBOR... (7 zile)

de la 495 euro
VACANTA IN ZAKYNTHOS - 7 NOPTI - ZBOR...
Litoral Grecia / Insula Zakynthos
Grecia – Zakynthossejur De 7 Noptiplecare Pe Data De 07.08.2021 Din Clujatentie! Oferte Valabile In Limita Locurilor Disponibile ...
Transport: Avion / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Ilios 3*
Oferta de la:  Z Tour
Vezi oferta

6. Sejur Zakynthos (7 zile)

de la 409 euro
Sejur Zakynthos
Litoral Grecia / Insula Zakynthos

Transport: Avion / Masa:Mic dejun inclus / Hotel Cactus 2*
Oferta de la:  Places 2 Go
Vezi oferta


# #