Ski Seefeld 2023-2024

Destinatie ski
Pret
- EUR


Oferte Ski in Seefeld

1. Oferta ski in Seefeld, kaltschmid 4*

6 nopti de la 988 euro
sejur kaltschmid 4*
Hotelul e situat in centrul statiunii Seefeld si se distinge printr-un farmec traditional si o ambianta foarte speciala. Camera e dotata cu baie, uscator de par, telefon, TV, radio si seif. Hotelul dispune de restaurant, zona wellness cu piscina interioara incalzita la 28 de grade Celsius, whirlpool, sauna, solar, baie turceasca si fitness.
Oferta de la:  ARROW INTERNATIONAL TRAVEL
Vezi oferta kaltschmid 4*

2. Oferta ski in Seefeld, Krumers Post Hotel & Spa 4*

6 nopti de la 1170 euro
sejur Krumers Post Hotel & Spa 4*
Proprietatea Krumers Post Hotel & Spa de 4 stele superior se află în centrul zonei pietonale din localitatea Seefeld. Oferă o zonă de spa mare, amplasată pe 4 etaje, cu piscină panoramică, parcare gratuită și acces gratuit la conexiunea WiFi în toate camerele. Camerele Hotelului Krumers Spa au fost renovate în anul 2016 și au balcon sau terasă, precum și vedere la munții din zona Tirol.
Oferta de la:  ARROW INTERNATIONAL TRAVEL
Vezi oferta Krumers Post Hotel & Spa 4*

3. Oferta ski in Seefeld, astoria 5*

6 nopti de la 2380 euro
sejur astoria 5*
Unul din cele mai luxoase hoteluri din Seefeld, si chiar din Austria, va intampina intr-o atmosfera unica de vacanta, la care ati visat din totdeauna. Este situat intr-un parc de 20.000 mp si are o vedere superba spre Seefelder Hochplateau; la cca 400 m de centrul statiunii. cazare: in camere predomina lemnul si sunt foarte confortabile si spatioase; baie cu dus si cada, halat de baie, kit sanitar, telefon, radio, minibar, seif, internet in camera; majoritatea camerelor au in jur de 23 mp; facilitati / servicii: lobby spatios si primitor cu semineu deschis si acces la terasa, restaurant, b
Oferta de la:  ARROW INTERNATIONAL TRAVEL
Vezi oferta astoria 5*