Cont turist | Cont agentie | Cont hotel

Revelion Cairo 2020

"Revelion 2020 - spectaculos, incendiar, o ocazie excelenta de a petrece si calatori, de a explora tinuturi noi". Aproape fiecare popor isi are traditiile sale pentru perioada Sarbatorilor de Iarna, descoperiti-le si bucurati-va de ele! Agentiile de turism promit preturi promotionale, oferte speciale si discounturi consistente pentru Revelion in Cairo si in alte destinatii populare ("Revelion Ski Austria", "Revelion in marile orase ale lumii" sau "Revelion exotic 2020!
La multi ani 2020!

Destinatie
Pret
- EUR


Oferte Revelion in Cairo

1. Sejur Revelion in Cairo , Nenominalizat 4*

10 nopti de la 1598 euro
sejur Nenominalizat 4*
Oferta de la:  Flipper Tour
Vezi oferta Nenominalizat 4*
Compara

2. Sejur Revelion in Cairo , barcelo pyramids cairo 4*

11 nopti de la 1150 euro
sejur barcelo pyramids cairo 4*
Hotelul de 4 stele cu cele 210 camere ale sale oferă cazare pentru cerinţe înalte. Serviciu la cameră şi serviciu de trezire sunt numai două din multele servicii, pe care personalul instruit al hotelului le oferă oaspeţilor săi. Atât în zona publică (WLAN), cât şi în cameră, puteţi folosi accesul la internet. Angajaţii amabili de la recepţie sunt aici pentru dumneavoastră 24 h. Dotarea camerei nu lasă nicio dorinţă nesatisfăcută: Există TV prin cablu, instalaţie de climatizare, un minibar şi un foen. Hotelul dispune de camere pentru nefumători, în care vă putem pune la dispoziţie cu plă
Oferta de la:  Coral Tours
Vezi oferta barcelo pyramids cairo 4*
Compara

3. Sejur Revelion in Cairo , nenominalizat 5*

11 nopti de la 1540 euro
sejur nenominalizat 5*
Hotel de 5 stele nenominalizat, numele hotelului se va afla in ziua plecarii de la ghid, in functie de disponibilitatile la momentul rezervarii de grup. Daca se intruneste grupul minim mai devreme, hotelul poate fi nominalizat in momentul confirmarii cererii de rezervare.
Oferta de la:  ALFATRAVEL, Flipper Tour , Coral Tours
Vezi ofertele nenominalizat 5*