Cont turist | Cont agentie | Cont hotel

Revelion Portugalia 2020 - 2021

Revelion 2021 - spectaculos, incendiar, o ocazie excelenta de a petrece si calatori, de a explora tinuturi noi. Aproape fiecare popor isi are traditiile sale pentru perioada Sarbatorilor de Iarna. Descoperiti si bucurati-va de traditiile specifice Anului Nou in Portugalia Pentru Revelion 2021, agentiile de turism promit preturi promotionale, oferte speciale si discounturi consistente pentru Portugalia si alte destinatii populare ("Revelion Ski Austria", "Revelion in marile orase ale lumii" sau "Revelion exotic 2021" sunt doar cateva din proie punerile turoperatorilor).
La multi ani 2021!

Destinatie
Pret
- EUR


Oferte Revelion in Portugalia

1. Sejur Revelion in Lisabona , VIP Executive Picoas 4*

5 nopti de la 699 euro
sejur VIP Executive Picoas 4*
The VIP Executive Picoas Hotel is located on the corner of Tomás Ribeiro and Filipe Folque Streets, in the heart of Lisbon, allowing guests to reach the airport in 15 minutes and the historic centre in 5 minutes. Strategically located, you can enjoy the panoramic views over the city of Lisbon With 131 rooms, VIP Executive Picoas Hotel is the result of the conversion of an old court into a modern 4-star hotel, in the centre of Lisbon.
Oferta de la:  Ecovoyage Tour, Boreal Tours
Vezi ofertele VIP Executive Picoas 4*

2. Sejur Revelion in Lisabona , neya 4*

10 nopti de la 1090 euro
sejur neya 4*
Hotel elegant si linistit, amplasat intr-o locatie de la care se ajunge cu usurinta la principalele atractii turistice ale Lisabonei. Hotelul este locul unde se imbina armonios confortul cu stilul modern, benefciind de amplasarea intr-o zona linistita a capitalei portugheze. Gama larga de facilitati, restaurantul si camerele sunt concepute pentru a satisface cele mai exigente gusturi, oferind tot confortul necesar pentru odihna si relaxare dupa o zi de vizite si plimbare.
Oferta de la:  Filadelfia Turism
Vezi oferta neya 4*
Compara
Oferte revelion Portugalia 2020 - 2021