Cont turist | Cont agentie | Cont hotel

Revelion SUA 2019 - 2020

Revelion 2020 - spectaculos, incendiar, o ocazie excelenta de a petrece si calatori, de a explora tinuturi noi. Aproape fiecare popor isi are traditiile sale pentru perioada Sarbatorilor de Iarna. Descoperiti si bucurati-va de traditiile specifice Anului Nou in SUA Pentru Revelion 2020, agentiile de turism promit preturi promotionale, oferte speciale si discounturi consistente pentru SUA si alte destinatii populare ("Revelion Ski Austria", "Revelion in marile orase ale lumii" sau "Revelion exotic 2020" sunt doar cateva din proie punerile turoperatorilor).
La multi ani 2020!

Destinatie
Pret
- EUR


Oferte Revelion in SUA

1. Sejur Revelion in New York , nenominalizat 4*

8 nopti de la 1999 euro
sejur nenominalizat 4*
Orașul New York (în engleză: „The City of New York” sau „New York City”) este cel mai populat oraș din Statele Unite, zona sa metropolitană fiind una dintre cele mai mari zone urbane din lume. Este situat în statul New York, prescurtat NY și are statutul de cel mai mare oraș al Statelor Unite încă din 1790, fiind de asemenea și primul oraș capitală al statului și locul de numire a lui George Washington ca primul președinte al Statelor Unite. De mai bine de un secol a fost unul din centrele mondiale importante de comerț și finanțe. New York este de asemenea considerat unul din cele mai importa
Oferta de la:  Coral Tours
Vezi oferta nenominalizat 4*
Compara

2. Sejur Revelion in New York , Nenominalizat 3*

12 nopti de la 2890 euro
sejur Nenominalizat 3*
Hotelul este situat in centrul orasului, fiind situat la o distanta apropiata de toata atractiile. Hotelul ofera servicii la standarte ridicate conform celor 3 stele. Acest hotel este ideal pentru toate categoriile de turisti. Facilitati: room-service, televizor, aer conditionat, sali de conferinta etc.
Oferta de la:  Coral Tours
Vezi oferta Nenominalizat 3*
Compara

3. Sejur Revelion in Miami , Nenominalizat 3*

11 nopti de la 2545 euro
sejur Nenominalizat 3*
Miami este un oraș în statul american Florida, capitala comitatului Miami-Dade. La recensământul din 2000, populația orașului propriu-zis era de 362,470 locuitori, iar a întregii arii metropolitane, care include comitatele Miami-Dade, Broward și Palm Beach, de 5,5 milioane de persoane. Zona Miami a fost cunoscută sub numele de ''''Țara Biscayne Bay'''' în primii ani ai creșterii sale. Unii au publicat rapoarte despre această zonă spunând că zona arată ca o viitoare sălbăticie. Zona a fost de asemenea descrisă ca fiind ''''una din cele mai bune zone pentru construit din Florida''''.
Oferta de la:  Coral Tours
Vezi oferta Nenominalizat 3*
Compara

4. Sejur Revelion in Las Vegas , nenominalizat 3*

8 nopti de la 1750 euro
sejur nenominalizat 3*
Hotel de 3 stele nenominalizat, numele hotelului se va afla in ziua plecarii de la ghid, in functie de disponibilitatile la momentul rezervarii de grup. Daca se intruneste grupul minim mai devreme, hotelul poate fi nominalizat in momentul confirmarii cererii de rezervare. Cazarea este cu mic dejun.
Oferta de la:  Coral Tours
Vezi oferta nenominalizat 3*
Compara

5. Sejur Revelion in Los Angeles , nenominalizat 3*

14 nopti de la 2699 euro
sejur nenominalizat 3*
SUA este o tara enorma, cu 50 de state dintre care puteti alege, flancate de doua oceane si acoperind un teren incredibil de variat. In cele cinci secole de cand Lumea Noua a fost descoperita de Cristofor Columb, oameni din toate colturile lumii au venit aici in cautarea „Visului Americii” (the American Dream). Acestia au creat tara cea mai bogata si mai puternica din lume, un loc de impletire a tuturor culturilor lumii. Principalele atractii turistice • Muzeul Metropolitan de Arta (Metropolitan Museum of Art) are colectii diverse, ce cuprind peste doua milioane de lucrari de arta. Aic
Oferta de la:  Coral Tours
Vezi oferta nenominalizat 3*
Compara