Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferteHome > Sejururi > Sejur Grecia > Sejur Paralia Katerini >

PASTE&1MAI 2024 GRECIA – Riviera OLIMPULUI – 5 NOPTI

PASTE&1MAI 2024 GRECIA – Riviera OLIMPULUI – 5 NOPTI

30 Apr 2024 (Marti), Bucuresti – Sofia – Salonic – Riviera Olimpului
Intalnire la ora 21:30 in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I), acces dinspre Bd. Eroilor. Plecare la ora 22:00 seara. Se calatoreste noaptea, parcurgand 750 km cu opriri la cca 3 ore. Ghidul va prezenta informatii despre destinatie.
01 Mai 2024 (Miercuri), Salonic – Paralia
Sosire dimineata la SALONIC si tur de oras panoramic cu cele mai importante obiective Biserica Sf. Dumitru, Piata Aristoteles, Turnul Alb, Arcul lui Galerius, Rotonda, Bd. Egnatia. Strabatem inca 70 km spre Litoralul Olimpului. Cazare la hotelul ales, in cea mai atractiva statiune, Paralia Katerini.
02 Mai 2024 (Joi), Paralia – Insula Skiathos – Paralia
Timp liber în stațiune sau opțional, Croazieră în Insula Skiathos* - excursie de o zi cu autocarul și cu vaporul, pe una din perlele Mării Egee. Programul include vizitarea capitalei insulei, unde avem posibilitatea să ne plimbăm, să mâncăm, să facem cumpărături și fotografii. De asemenea, vom face un scurt drum cu vaporul și acostăm pe una din plajele cu nisip fin, mărginită de păduri de pin. Seara retur în Paralia, la hotel.
*Croaziera se va realiza doar dacă va permite starea vremii la momentul repectiv, iar ca alternativă a croazierei la Skiathos este excursia pe Insula Evia.
03 Mai 2024 (Vineri), Paralia – Kalambaka – Manastirile Meteora – Paralia
Mic dejun. Zi libera sau participare la Excursia optionala Kalambaka-Manastirile Meteora. Acesta este un loc unic in lume, cel putin din punct de vedere geologic: stanci care parca tasnesc din pamant si in varful carora sunt construite vestitele manastiri, care par suspendate in aer. Dupa aproximativ 3 ore de la plecare ajungem la Kalambaka; putem admira deja siluetele impresionante ale stancilor in varful carora au fost construite incapand cu sec 14 renumitele Manastiri de la Meteora, incluse in Patrimoniul Mondial UNESCO. Vom vizita un atelier de icoane pentru a afla secretele confectionarii acestora si apoi una dintre renumitele Manastiri de la Meteora. Timp liber pantru pranz. Intoarcere in statiune seara. Vineri Seara, participare optionala la Slujba din Vinerea Mare (localnicii greci obisnuiesc sa ocoleasca in aceasta seara intreaga statiune). Cazare la hotelul ales in Paralia Katerini.
04 Mai 2024 (Sambata), Paralia – Edessa – Pozar – Paralia
Mic dejun. Zi liberă pentru odihnă sau opţional excursie la Edessa-Pozar, Edessa este un adevarat muzeu în aer liber plin cu cascade si jocuri de apă. Vom admira cea mai mare cădere de apă din Europa de Est. Vom vedea un loc cu cascade spectaculoase formate de-a lungul râului Vodas şi a afluenţilor săi. Vom vizita Parcul Natural Edessa si vom avea parte de o zi de neuitat în mijlocul naturii. Apoi ne vom îndrepta spre băile termale de la Pozar, unde avem timp liber pentru baie în piscine cu apă termală. Ne întoarcem în Paralia Katerini, timp liber pentru odihnă, urmand ca seara sa participam (optional) la Slujba de Inviere la Biserica centrala, pe Malul Marii Egee.
05 Mai 2024 (Duminica), Paralia – Muntele Olimp – Litohoro – Manastirea Sf. Efrem Sirul – Paralia
Mic dejun. Pentru astazi va propunem Excursia optionala / Gratuita pentru inscrieri pana la 15.02.2024 pe Muntele Olimp, cu oprire si in ultima localitate de la poalele acestuia, frumosul oras Litohoro. Muntele Olimp, cel mai inalt munte din Grecia (2.917m Vf Mitikas) este un loc magnific, cu o panorama senzationala asupra Marii Egee. Fiind considerat lacasul zeilor in mitologia greaca, se spune ca aici nu a plouat niciodata si nici nu a batut vantul, ci doar cativa nori apar din cand in cand pentru a izola regatul zeilor. La intoarcerea spre Paralia Katerini ne vom ruga la Manastirea Sf. Efrem Sirul - ce adaposteste si cinsteste moastele sfantului, mai precis parti din mana dreapta, cea cu care a scris nenumarate rugaciuni si cuvinte de invatatura. Urmeaza Masa traditionala greceasca de Paste, la un restaurant in Paralia, de la care nu vor lipsi preparatele de miel, prajitura traditionala de Paste si ouale rosii, muzica greceasca si dansurile specifice (inclusa pentru Hotel Ioni 3*);
06 Mai 2024 (Luni), Paralia – Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre casă pe ruta Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucureşti. Sosire în Bucuresti, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.


Servicii incluse
Servicii incluse in tarifele de mai sus
 TRANSPORT autocar licentiat, conform program prezentat
 CAZARE 5 NOPTI in Paralia, Hotel IONI 3*/ Vila EUROPE 2*, loc in camera dubla.
 MIC DEJUN zilnic si Dejun Traditional de Paste (Numai la H. IONI 3*)
 Turul orasului Salonic
 GHID insotitor din partea agentiei si vizite conform traseu.
 Excursie la Mt.Olimp, pentru inscrieri pana la 15.02.2024



Tarife EXCURSII OPTIONALE (minim 30 participanti): Meteora, Tibetul Europei = 35 eu/pers; Edessa – Pozar = 35 eu/pers; Mt.Olimp si Manastirea Sf. Efrem Sirul = 30 eu/ pers (Gratuita pentru inscrieri pana la 15.02); Insula SKIATHOS = 40 eu/ pers


Tarife a 3-a persoana in camera dubla:
0-5,99 ani = 70 eu (H. Ioni si Vila Europe)/ 6-99 ani = 270 eu (H.Ioni) si 167 eu (Vila Europe);
Cazare in camera Single = 409 eu (H.Ioni)/ 284 eu (Vila Europe)
Suplimente locuri preferențiale in autocar (rand 1, 2 sau 3 = 25 eu/pers/loc

Servicii neincluse
-Optional, Dejun Traditional de Paste – pentru turistii cazati la Vila Europe = 45 euro/pers (se poate confirma/ achita pana cel tarziu 15.04.2024)
-asigurarea medicala


Transport: Autocar
Oferta din categoria:
Oferte disponibile la hotelurile:



Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie



# #