Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Abu Dhabi >

Sejur Hotel Corniche Abu Dhabi

Sejur in Abu Dhabi la Hotel Corniche Abu Dhabi

Hotel Corniche  Abu Dhabi Hotel Corniche  Abu Dhabi Hotel Corniche  Abu Dhabi Hotel Corniche  Abu Dhabi Hotel Corniche  Abu Dhabi
Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Corniche Hotel Abu Dhabi se află în centrul oraşului Abu Dhabi şi la mică distanţă de mers pe jos de Corniche şi oferă unităţi de cazare spaţioase şi vedere la parcul municipal Capital Gardens şi la Golful Arabic. Oaspeţii au la dispoziţie acces gratuit la internet WiFi, piscină în aer liber şi un centru de sănătate şi fitness.

Hotelul Corniche Abu Dhabi are camere şi suite cu mobilier din lemn masiv. Toate camerele şi suitele sunt spaţioase şi includ TV cu ecran plat şi ferestre din podea până în tavan, cu vedere la grădină sau la golf.

Clubul de sănătate are piscină în aer liber cu bar, saună şi sală de gimnastică. Oaspeţii se pot bucura de un tratament corporal de întinerire la centrul de wellness de la Hotelul Corniche.

Hotelul are 3 restaurante care oferă preparate internaţionale şi italiene, precum şi un restaurant marocan.

Hotelul Corniche Abu Dhabi se află la 30 de minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Abu Dhabi. Centrul de expoziţii ADNEC este la 15 km. Marea Moschee se află la doar 20 de minute de mers cu maşina de hotel. Parcul tematic Ferrari World şi insula Yas sunt la 30 de minute de mers cu maşina


# #