Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Abu Dhabi >

Sejur Hotel Grand Hyatt Abu Dhabi & Residences Emirates Pearl

Sejur in Abu Dhabi la Hotel Grand Hyatt Abu Dhabi & Residences Emirates Pearl

Hotel Grand Hyatt Abu Dhabi  & Residences Emirates Pearl Hotel Grand Hyatt Abu Dhabi  & Residences Emirates Pearl Hotel Grand Hyatt Abu Dhabi  & Residences Emirates Pearl Hotel Grand Hyatt Abu Dhabi  & Residences Emirates Pearl Hotel Grand Hyatt Abu Dhabi  & Residences Emirates Pearl

Situat în emblematicul cartier West Corniche din Abu Dhabi, Grand Hyatt Abu Dhabi Hotel and Residences Emirates Pearl oferă unități de cazare de lux, cu WiFi gratuit. Proprietatea este accesibilă în mod convenabil pentru centrul de afaceri al orașului, cartierele comerciale de ultimă generație și se află la 35 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Abu Dhabi.

Decorate cu candelabre de declarație, perete de dune bogat colorate și perete cu nichel texturat, camerele oferă ferestre din podea până în tavan și un balcon cu vedere la Golf sau la palate. Băile sunt dotate cu o cadă de sine stătătoare și un dressing.

Hotelul este o destinație de luat masa în sine, cu Verso, un restaurant în stil italian Trattoria, Pearl Lounge, un lounge elegant în hol, cafenea, creperie și bar, precum și Lexx, un bar de vinuri care oferă trabucuri, cocktailuri clasice și brânză fină. Toate restaurantele, saloanele și barurile includ terase mari și vedere panoramică.

Centrul de fitness al hotelului este deschis nonstop și este echipat cu un kit Technogym și are singura terasă de gimnastică în aer liber din capitală. Hotelul este o stațiune urbană în adevăratul său sens, cu o piscină infinită, cadă cu hidromasaj separată și o plajă.

Marina Mall este la 3,3 km de Grand Hyatt Abu Dhabi Hotel and Residences Emirates Pearl, iar Boutik Mall se află la 10 km de proprietate.


# #