Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Alghero >

Sejur Hotel Porto Conte

Sejur in Alghero la Hotel Porto Conte

Hotel Porto Conte Hotel Porto Conte Hotel Porto Conte Hotel Porto Conte Hotel Porto Conte Hotel Porto Conte
Bucurați-vă de o plajă privată, o atmosferă liniștită și vedere la Golful Porto Conte la acest hotel confortabil de 3 stele, situat pe plajă, la ieşirea din Alghero.

Înconjurat de un parc mare, Hotelul Portoconte are o piscină pentru copii și o piscină mare, situată în fața mării. Acest hotel modern oferă aer condiționat în zonele publice, respectiv în bar, lounge, restaurant, sala cu TV și magazin.

La Hotelul Portoconte puteți juca tenis și minigolf. Activităţi precum ciclism montan, drumeții, scufundări și canotaj pot fi practicate. Există un teren de bowling, loc de joacă pentru copii, precum și un debarcader privat pentru iahturi mici și bărci.

Hotelul Portoconte oferă 2 săli de întâlnire și parcare gratuită. Acces la internet prin cablu este disponibil în zonele publice, la un cost suplimentar.

În serile de vară puteţi profita de programele de divertisment. Personalul prietenos de la Hotelul Portoconte poate organiza excursii cu ghid prin împrejurimi.

Camerele confortabile sunt dotate cu facilități moderne. Unele au vedere la mare.

Vă puteţi începe ziua cu micul dejun tip bufet oferit gratuit de hotel. Barul hotelului serveşte mese ușoare, iar restaurantul oferă preparate culinare clasice, pentru prânz și cină. Puteţi savura, de asemenea, specialități catalane şi din Sardinia, dar și produse de patiserie și prăjituri de casă.


# #