Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Amalfi >

Sejur Hotel Antiche Mura

Sejur in Amalfi la Hotel Antiche Mura

Hotel Antiche Mura Hotel Antiche Mura Hotel Antiche Mura
De la gară se poate ajunge la hotel foarte rapid, pe jos.
Puteţi să vă parcaţi cu plată autovehiculul în garajul hotelului. Hotelul dispune de camere pentru nefumători, în care vă puteţi caza şi cu patrupedele dumneavoastră dragi (vă rugăm să specificaţi în momentul rezervării că doriţi această cameră). Pentru toate dorinţele, vă stă cu plăcere la dispoziţie room service-ul.
O masă de scris, un seif, un uscător de păr, precum şi un radio aparţin bineînţeles dotării camerei. Camerele sunt climatizate şi dispun de acces la internet. Camera dumneavoastră dispune de TV şi telefon. În halatul de baie pregătit pentru dumneavoastră ajungeţi destul de relaxaţi la salonul de masaj. Potoliţi-vă setea, folosind minibarul din cameră.

În solarul propriu hotelului puteţi să vă bronzaţi puţin, chiar şi atunci când vremea nu este favorabilă. Instruiţi-vă sau relaxaţi-vă - în piscina exterioară a hotelului orice este posibil!
La barul hotelului vă aşteaptă o mare varietate de băuturi. Vizitaţi crama/berăria proprie hotelului - cu terasă deschisă în timpul lunilor călduroase!