Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Amara >

Sejur Hotel Dana

Sejur in Amara la Hotel Dana

Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana
Hotel Dana face parte din complexul balnear Parc, care mai cuprinde Hotel Parc, o bază de tratament proprie, restaurant, 3 săli de mese, o sală de conferințe, bar, 2 terase și plajă proprie.

Hotel Dana este situat într-o oază de liniște și verdeață, parcul din apropiere fiind o sursă sigură de relaxare, prospețime și vitalitate. Hotelul, recent renovat, oferă cele mai bune condiții de confort, într-o atmosferă rafinată și elegantă, și pune la dispoziție o varietate de moduri de relaxare, dar și condiții excelente pentru întâlniri de afaceri.

Facilități hotel: bar, terasă, parcare păzită, acces pe plajă privată, serviciu de trezire, spălătorie, tratament și wellness.

Camere: 78 de locuri în 12 apartamente, 13 camere duble și 14 camere duble superioare, dotate cu balcon, minibar, seif, TV LCD, telefon, aer condiționat, încălzire centrală proprie, halat și papuci de baie, birou, acces pe bază de cartelă, Wi-Fi gratuit.

Restaurant Dana propune servirea mesei într-un cadru restrâns și intim, oferind turiștilor servicii de cea mai bună calitate și punând la dispoziție un meniu variat, cu preparate din bucătăria tradițională și internațională.

Sala de conferințe are o capacitate de 80 de locuri, unde se pot organiza conferințe, traininguri, întâlniri de afaceri, simpozioane, evenimente private și pune la dispoziție sonorizare, videoproiector, flipchart, ecran de protecție, climatizare, mobilier specific.

Plaja privată este amenajată cu terase, dușuri, șezlonguri, tobogan acvatic și bazin pentru copii. Plaja asigură și efectuarea de tratamente naturiste, constând în băi de soare, băi în apa lacului și tratament cu nămol sapropelic.Sejur Odihna 2021 Amara Hotel Dana**** - 5 nopti detalii despre agentia Pico Mar Travel
Perioada Pret/sejur/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla + RON    
01.Jun.2021 31.Oct.2021 950 650 - -
Transport: Transport la cerere
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / sejur / persoana / cu Mic dejun inclus
Data ultimului update: 22.01.2021
detalii oferta

Tratament Balnear 2021 Amara Hotel Dana**** - 5 nopti detalii despre agentia Pico Mar Travel
Perioada Pret/sejur/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla + RON    
01.Oct.2021 31.Oct.2021 1390 1090 - -
Transport: Transport la cerere
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / sejur / persoana / cu Pensiune completa inclusa
Data ultimului update: 22.01.2021
detalii oferta
# #