Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Amman >

Sejur Hotel Gerasa

Sejur in Amman la Hotel Gerasa

Hotel Gerasa Hotel Gerasa Hotel Gerasa Hotel Gerasa Hotel Gerasa Hotel Gerasa Hotel Gerasa Hotel Gerasa Hotel Gerasa Hotel Gerasa Hotel Gerasa Hotel Gerasa Hotel Gerasa Hotel Gerasa
Hotel nou, deschis in 2017, Gerasa Hotel oferă o piscină sezonieră în aer liber, cu cascadă, şi unităţi de cazare moderne, situate în Amman, pe University Street. Conexiunea WiFi este gratuită în întreaga proprietate.

Cele 100 de camere și suite ale hotelului sunt decorate și mobilate modern şi au TV cu ecran plat, WiFi, cutie de valori electronică, minifrigider, facilități pentru prepararea de ceai/cafea și baie bine amenajată.

Restaurantul Grand Family, cu decor elegant, are o capacitate de 80 de locuri, o zonă de bufet și bucătărie deschisă, unde sunt pregătite mâncăruri reci, calde și à la carte. Terasa Star Light de pe acoperiș are vedere spectaculoasă la grădinile Universităţii Iordaniei și la împrejurimi.

Piscina cu cascadă are zonă în aer liber, pentru evenimente speciale. Sala mare de conferinţe de la Mezzanine Leveland este ideală atât pentru şedinţe, cât și pentru întâlniri cu puţini participanţi. Sala are lumină naturală, echipamente audiovizuale moderne și WiFi de mare viteză.


# #