Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Antalya >

Sejur Hotel Kremlin

Sejur in Antalya la Hotel Kremlin

Hotel Kremlin Hotel Kremlin Hotel Kremlin Hotel Kremlin Hotel Kremlin Hotel Kremlin Hotel Kremlin
Localizare: in Aksu, zona - Antalya, la 20 Km de aeroportul Antalya, la 30 Km ce centrul orasului Antalya.

Facilitati camere: in total 874 camere dotate cu: balcon, baie privata, uscator de par, A/C, telefon direct, TV satelit si muzica, TV cu plata, internet (cu plata), mini bar (racoritoare si bere, zilnic) si seif.

Facilitati hotel: restaurante principale, restaurant Stolista, La Gondola (Italian), Restaurant Pasha (Turcesc), Restaurant Trapeza (Rusesc), Restaurant El Sombrero (Mexican). Bar Sushi (Japonez) cu plata. Toate Restaurantele A’la Carte sunt cu rezervare in prealabil. 7 baruri in cadrul complexului hotelier. Doctor, spalatorie/curatatorie, baby sitting, coafor, centrul de infrumusetare toate aceste servicii cu plata.

Piscine in aer liber si interioare cu sectiuni pentru copii, tobogane cu apa, 8 terenuri de tenis, pista de jogging, tenis de masa, bowling (doar primul joc este gratuit), baschet, mini football, volei pe plaja, centru de fitness, sauna, baie turceasca, jacuzzi, centru de sanatate. Sporturile de apa cu motor, masajul si centrul de infrumusetare sunt cu plata. Animatie zilnica si program de seara. Mini Club.

Plaja: privata, de nisip. Sezlonguri si umbrele.


# #