Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Antalya >

Sejur Hotel Lyra Resort & Spa

Sejur in Antalya la Hotel Lyra Resort & Spa

Hotel Lyra Resort & Spa Hotel Lyra Resort & Spa Hotel Lyra Resort & Spa Hotel Lyra Resort & Spa Hotel Lyra Resort & Spa Hotel Lyra Resort & Spa Hotel Lyra Resort & Spa Hotel Lyra Resort & Spa Hotel Lyra Resort & Spa Hotel Lyra Resort & Spa Hotel Lyra Resort & Spa Hotel Lyra Resort & Spa
Hotelul Lyra Resort este situat pe coasta mediteraneană şi are o plajă de nisip privată, cu o lungime de 200 de metri. Hotelul oferă 2 piscine în aer liber, o piscină interioară, 6 tobogane cu apă şi facilităţi de spa.

Camerele de la Lyra Resort au aer condiţionat şi sunt amplasate în clădirea principală a hotelului sau în căsuţe pe 2 nivele, situate în frumoasa grădină plină de verdeaţă a proprietăţii. Fiecare cameră oferă televizor, minibar şi balcon. Unele camere au vedere la mare sau la grădină.

Restaurantul principal serveşte preparate din bucătăria internaţională şi turcească, în stil bufet suedez. De asemenea, oferă un bufet pentru copii şi mâncăruri dietetice. Restaurantul Istanbul serveşte preparate culinare alese, iar restaurantul Fish oferă fructe de mare şi are vedere la mare. Hotelul are 5 baruri.

Centrul spa include o baie turcească şi o saună pentru relaxare. Hotelul oferă un centru de fitness, terenuri de tenis şi baschet, precum şi un teren de volei.

Centrul oraşului Manavgat este situat la 20 de minute de mers cu maşina de hotel. Aeroportul Antalya se află la 80 km.Sejur la plaja in Turcia cu zbor de la Cluj - 7 nopti detalii despre agentia Silver Holiday
Perioada Pret/sejur/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla + RON    
05.Oct.2019 12.Oct.2019 - 542 - -
Transport: Avion
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / sejur / persoana / cu Ultra all inclusive
Data ultimului update: 09.07.2019
detalii oferta

Sejur la plaja in Turcia cu zbor de la Bucuresti - 7 nopti detalii despre agentia Silver Holiday
Perioada Pret/sejur/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla + RON    
27.Sep.2019 04.Oct.2019 - 551 - -
Transport: Avion
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / sejur / persoana / cu Ultra all inclusive
Data ultimului update: 04.07.2019
detalii oferta
# #