Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Antalya >

Sejur Hotel Onkel Belbidi Resort

Sejur in Antalya la Hotel Onkel Belbidi Resort

Hotel Onkel Belbidi Resort Hotel Onkel Belbidi Resort Hotel Onkel Belbidi Resort Hotel Onkel Belbidi Resort Hotel Onkel Belbidi Resort Hotel Onkel Belbidi Resort
Acest complex este situat în Beldibi, la malul mării. Complexul are o plajă privată și oferă camere cu aer condiționat, acces WiFi gratuit și balcon mobilat, cu vedere panoramică la împrejurimi.
Camerele Hotelului Onkel Resort au mobilier modern şi sunt dotate cu TV cu ecran plat şi minibar. Unele camere au dulap și zonă de relaxare separată.
Dimineața, Hotelul Onkel Resort servește un mic dejun tip bufet. Oaspeţii au la dispoziţie mai multe restaurante, care servesc diverse preparate internaționale. Complexul include și o cramă, un bar specializat în băuturi sănătoase și o discotecă.
Oaspeții Hotelului Onkel Resort se relaxa în șezlongurile de la piscina în aer liber sau pot comanda un masaj. Hotelul are un centru de fitness și zone de relaxare pe malul mării, cu acoperișuri de stuf.
Hotelul Onkel Resort se află la 30 km de centrul oraşului Antalya şi la 45 km de Aeroportul Antalya. Recepția are program nonstop, iar parcarea privată este disponibilă gratuit.


# #