Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Atena >

Sejur Hotel Athens Tiare

Sejur in Atena la Hotel Athens Tiare

Hotel Athens Tiare Hotel Athens Tiare Hotel Athens Tiare Hotel Athens Tiare Hotel Athens Tiare Hotel Athens Tiare Hotel Athens Tiare Hotel Athens Tiare
Situat în centrul cartierului comercial şi de afaceri din Atena, Hotelul Athens Tiare reprezintă o alegere perfectă pentru călătorii de afaceri şi pentru turiștii aflați în căutarea unui hotel unicat de design cu vedere la Piața Omonia.
Toate camerele au design avangardist şi facilităţi moderne. Camerele au sistem de încărcare al dispozitivelor mobile şi iPod-urilor, precum şi seif pentru laptop. Camerele spațioase oferă o atmosferă relaxantă şi asigură un somn liniștit, datorită ferestrelor izolate fonic. Pentru un plus de confort, se oferă papuci şi halate de baie marca Terry.
Oaspeţii își pot începe ziua cu un mic dejun american tip bufet, oferit în zona de luat masa luminoasă şi elegantă. Pe tot parcursul zilei sunt servite gustări, iar înainte de cină, oaspeţii pot savura preparate tapas grecești. Restaurantul hotelului oferă preparate din bucătăria fusion grecească.
Combinând stilul şi creativitatea, Hotelul Athens Tiare este complet dotat cu facilităţi ultramoderne de afaceri. Acesta are săli de banchete şi conferințe cu o capacitate de până la 20 de persoane, precum şi un centru de afaceri, disponibil nonstop. Accesul la internet WiFi este gratuit în întregul hotel. În plus, oaspeții aflați în vacanță se pot bucura de numeroasele facilități oferite de hotel, inclusiv stilist sau concierge, precum și de o sală de fitness complet utilată. De asemenea, se oferă VIP turndown service.
Vizavi de Hotelul Athens Tiare se află stații de metrou, tramvai şi autobuz care oferă acces ușor către toate zonele orașului Atena. De asemenea, în apropiere se găsesc galerii de artă, muzee, baruri moderne şi numeroase situri istorice.


# #