Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Atena >

Sejur Hotel Athens Oscar

Sejur in Atena la Hotel Athens Oscar

Hotel Athens Oscar Hotel Athens Oscar Hotel Athens Oscar Hotel Athens Oscar Hotel Athens Oscar Hotel Athens Oscar Hotel Athens Oscar Hotel Athens Oscar Hotel Athens Oscar Hotel Athens Oscar Hotel Athens Oscar Hotel Athens Oscar
Localizare: foarte aproape de centru orasului, de zona Omonia, Hotelul Oscar se afla la 1 km de centrul Atenei. Cel mai apropiat aeroport este Athens, iar la un minut de mers pe jos se afla cea mai apropiata statie de metrou Larissa. Tot in apropiere se afla si gara din Atena.

Facilitati: Hotelul dispune de piscina pe acoperis (numai pentru perioada de varf), restaurant, bar, sali de conferinta. Restaurantul Dionysos serveşte specialităţi tradiţionale greceşti şi preparate din bucătăria internaţională. Grădina Apollon, amplasată pe acoperiş, funcţionează în timpul lunilor de vară şi dispune de o piscină şi un bar. Aceasta oferă privelişti panoramice ale colinei Acropole şi Dealului Lycabettus. În plus, în apropiere se găseşte o parcare cu capacitate de 100 de locuri.

Dotari camere: Hotelul oferă o serie de camere şi suite confortabile, acestea dispunând de un balcon, o baie proprie, aer conditionat, telefon, TV, minibar, balcon.


# #