Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Lhaviyani Atoll >

Sejur Hotel Kanuhura

Sejur in Lhaviyani Atoll la Hotel Kanuhura

Hotel Kanuhura Hotel Kanuhura Hotel Kanuhura Hotel Kanuhura
Hotelul este situat pe una dintre insulele din nordul atolului Lhaviyani din Maldive. Hotelul este situat la aproximativ 40 minute de zbor de aeroportul Hulhule.

Facilitati hotel:
3 restaurante, scuba diving, snorkeling, windsurfing, pescuit, canoe, tenis, yoga, darts, biliard, programe pentru copii ("KidsOnly"), Spa, salon de frumusete, aerobic, fitness, bai cu aburi, saune uscate, piscine, jacuzzi

Facilitati camera:
Beach Villa este un spatiu de cazare de aproximativ 62 mp, dotat cu: pat King-size, terasa, baie semi deschisa, TV satelit cu DVD Player, fructe proaspete in fiecare zi, seif, dispozitiv de cafea/ceai, acces la Internet, papuci.
Beach Villa Duplex este un spatiu de cazare de aproximativ 132 mp, reprezentat de 2 Beach Villa alaturate si dotat cu: pat King-size, terasa proprie si gradina, baie semi deschisa, TV satelit cu DVD/CD Player si televizor cu ecran plat, fructe proaspete in fiecare zi, dispozitiv de cafea/ceai, selectie de CD-uri/DVD-uri (la cerere), acces la Internet cu banda larga, papuci.
Water Villa este un spatiu de cazare de aproximativ 125 mp si dotat cu: pat King-size, baie semi deschisa, spatiu exterior cu sezlonguri si scara pentru acces in laguna, TV satelit cu DVD/CD Player si televizor cu ecran plat, fructe proaspete in fiecare zi, sistem audio stereo ambiental, conexiune IPod, selectie de DVD-uri/CD-uri (la cerere), seif, dispozitiv de cafea/ceai, acces la Internet cu banda larga, papuci.
Grand Water Villa este un spatiu de cazare de aproximativ 135 mp si dotat cu: pat King size, living room separat, baie semi deschisa, TV satelit cu CD/DVD Player si televizor cu ecran plat, sistem audio ambiental, conexiune IPod, seif, dispozitiv pentru cafea/ceai, acces la Internet cu banda larga, papuci, echipament de snorkeling


# #