Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Baa Atoll >

Sejur Hotel Reethi Beach Resort

Sejur in Baa Atoll la Hotel Reethi Beach Resort

Hotel Reethi Beach Resort Hotel Reethi Beach Resort Hotel Reethi Beach Resort Hotel Reethi Beach Resort Hotel Reethi Beach Resort Hotel Reethi Beach Resort Hotel Reethi Beach Resort Hotel Reethi Beach Resort Hotel Reethi Beach Resort Hotel Reethi Beach Resort Hotel Reethi Beach Resort Hotel Reethi Beach Resort
Reethi Beach Resort se află pe frumoasa și luxurianta insulă Fonimagoodhoo și este înconjurat de o lagună frumoasă și o plajă cu nisip alb. Oferă centru de fitness, salon de masaj și centru de wellness și spa. Are 5 restaurante și 5 baruri.

Toate camerele oferă aer condiționat, minibar, TV prin satelit și facilități de cafea. Baia privată include apă caldă/rece, articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Reethi Resort oferă facilități de sporturi acvatice, windsurfing, scufundări și snorkeling. Proprietatea are complex sportiv și oferă o varietate de excursii private sau pentru grupuri.

Opțiunile de luat masa includ Moodhu Bar & Restaurant, un restaurant cu cafenea deschis non-stop, construit pe piloni, deasupra lagunei. Reethi Grill este un restaurant în aer liber, care oferă mâncăruri la grătar, iar Alifaan este un restaurant lângă piscină, care servește o selecție de gustări. Saima Garden este un restaurant tip boutique, care oferă preparate din bucătăria maldiviană și internațională. De asemenea, Rasgefaanu este barul principal, care găzduiește seri disco, karaoke și seri cu concursuri. Există și alte baruri precum Veyo Bar, Handhuvaru Bar, Sunset Bar și Riyaa Beach Bar, unde oaspeții se pot bucura de băuturi răcoritoare.


# #