Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Bahamas Paradise Island >

Sejur Hotel The Beach At Atlantis

Sejur in Bahamas Paradise Island la Hotel The Beach At Atlantis

Hotel The Beach At Atlantis Hotel The Beach At Atlantis Hotel The Beach At Atlantis
Acest hotel are vedere la apa turcoaz a Mării Caraibilor și oferă camere cu TV cu ecran plat și stație de andocare pentru iPod. Proprietatea include parcul acvatic Paradise Island Aquaventure, cu tobogane și un râu domol.

Toate camerele de la The Beach at Atlantis au stație de andocare pentru iPod și balcon ca dotări standard. Camerele au aer condiționat, ferestre mari și decor cu accente de albastru tropical. Apelurile telefonice locale sunt gratuite.

Printre facilitățile de agrement de la The Beach at Atlantis se numără un centru spa cu saună și cadă cu hidromasaj. Centrul de fitness spațios oferă cursuri de yoga și spinning, iar oaspeții se pot relaxa pe plaja privată sau lângă piscină.

Restaurantul are aer condiționat și servește un meniu amplu la micul dejun. Oaspeții pot savura gustări și cocktailuri la snack barul de lângă piscină. Accesul la cinematograful Atlantis este gratuit pentru oaspeți, iar proprietatea oferă lecții gratuite de jocuri de cazinou.

Personalul de la recepția cu program non-stop oferă servicii de baby-sitting și de concierge. De asemenea, acesta poate asigura un serviciu de transfer la Aeroportul Internațional din Nassau, situat la 16 km.


# #