Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Bali >

Sejur Hotel Aston Canggu Beach Resort

Sejur in Bali la Hotel Aston Canggu Beach Resort

Hotel Aston Canggu Beach Resort Hotel Aston Canggu Beach Resort Hotel Aston Canggu Beach Resort Hotel Aston Canggu Beach Resort Hotel Aston Canggu Beach Resort Hotel Aston Canggu Beach Resort Hotel Aston Canggu Beach Resort Hotel Aston Canggu Beach Resort Hotel Aston Canggu Beach Resort Hotel Aston Canggu Beach Resort
Aston Canggu Beach Resort, situat în cartierul apreciat din Bali, la 700 de metri de Echo Beach oferă o unitate de cazare elegantă și modernă, unde oaspeții sunt întâmpinați cu o ospitalitate deosebită. Aceștia vor putea înota în piscină, se vor putea relaxa pe terasa la soare, vor putea lua masa la restaurant sau vor putea savura cocktailuri la bar, toate cu vedere panoramică la mare.

Fiecare dintre camerele acestei proprietăți este dotată cu un TV cu ecran plat, iar unele unități au o zonă de relaxare unde oaspeții se pot destinde. Oaspeții pot savura o ceașcă de ceai pe terasă sau balcon. Aceștia au la dispoziție o baie privată dotată cu duș. Pentru confortul oaspeților se asigură articole de toaletă, papuci şi uscător de păr.

Aston Canggu Beach Resort oferă acces gratuit la conexiunea WiFi în întreaga proprietate. La proprietate există o recepție cu program nonstop care se află tot timpul la dispoziția oaspeților.

Plaja Batu Bolong se află la 200 de metri de Aston Canggu Beach Resort, iar plaja Berawa este la 900 de metri. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Ngurah Rai, situat la 10 km de Aston Canggu Beach Resort.


# #