Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Bali >

Sejur Hotel Hilton Bali Resort

Sejur in Bali la Hotel Hilton Bali Resort

Hotel Hilton Bali Resort Hotel Hilton Bali Resort Hotel Hilton Bali Resort Hotel Hilton Bali Resort Hotel Hilton Bali Resort Hotel Hilton Bali Resort Hotel Hilton Bali Resort Hotel Hilton Bali Resort Hotel Hilton Bali Resort
Situat pe vârful unei stânci cu vedere la Oceanul Indian, fostul hotel Grand Nikko Bali din Nusa Dua oferă o zonă izolată de plajă, cu nisip alb. Complexul are 4 piscine comunicante în aer liber, acces gratuit la internet Wi-Fi şi parcare gratuită. Este disponibil un serviciu gratuit de transfer cu program fix la centrele comerciale Bali Collections şi Bali Galleria.

Camerele sunt spațioase și oferă balcon cu vedere la grădina relaxantă sau la ocean. Acestea au TV cu ecran plat şi facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea. Unele camere au iPod docking station şi DVD player.

Complexul organizează excursii tip safari pe cămile şi tabără în junglă pentru copii. Amatorii de fitness au la dispoziţie o sală de gimnastică şi terenuri de tenis, iar la centrul spa oaspeţii se pot răsfăţa cu masaje. Cei care doresc să se relaxeze au la dispoziţie şezlonguri şi cabane private.

Opţiunile culinare oferite de Grand Nikko Bali includ preparate din bucătăria italiană, japoneză, europeană şi specifice insulei Bali. Restaurantul Shore are vedere la Oceanul Indian și servește preparate cu fructe de mare și carne de cea mai bună calitate. Pentru băuturi şi divertisment, oaspeţii au la dispoziţie localul Oolooloos.


# #