Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Bali >

Sejur Hotel Mulia Resort

Sejur in Bali la Hotel Mulia Resort

Hotel Mulia Resort Hotel Mulia Resort Hotel Mulia Resort
Mulia Resort este situat direct pe plaja statiunii Nusa Dua, la 15 km de aeroportul din Denpasar. Construit intr-un stil modern, resortul este impartit in 3 zone: Mulia Resort, unde se gasesc camerele clasice si suitele, The Mulia, unde sunt amplasate suitele de lux si Mulia Villas, unde sunt construite cele 108 vile. Resortul dispune de 745 camere.

Dotari camere: Mulia Grandeur situate in aripa Mulia Resort, dispun de mobilier elegant, baie complet echipata, aer conditionat, minibar, facilitati de cafea si ceai, seif si balcon; Mulia Signature Ocean Front dispun de aceleasi facilitati ca si camerele Mulia Grandeur, insa au vedere la mare; The Baron Suite Garden View situate in aripa Mulia, dispun de aceleasi facilitati ca si camerele Mulia Grandeur, dar au in plus pat de zi si jacuzzi. Oaspetii acestor camere beneficiaza de acces la "The Lounge", unde se gasesc o librarie si un restaurant; 1 Bedroom Villa Garden View situate in aripa Mulia Villas dispun de aceleasi facilitati ca si camerele Baron Suite, insa au jacuzzi in baie, dus in aer liber, piscina cu hidroterapie si pat de zi.

Facilitati si servicii: 3 restaurante, 5 piscine, piscina pentru copii, club de noapte, cafenea, lounge, patiserie, 3 baruri, club pentru copii, centru Spa, sala de fitness, Wi-Fi pe intreaga proprietate.


# #