Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Bansko >

Sejur Hotel 7 Pools Spa

Sejur in Bansko la Hotel 7 Pools Spa

Hotel 7 Pools Spa Hotel 7 Pools Spa Hotel 7 Pools Spa Hotel 7 Pools Spa Hotel 7 Pools Spa Hotel 7 Pools Spa Hotel 7 Pools Spa Hotel 7 Pools Spa Hotel 7 Pools Spa Hotel 7 Pools Spa Hotel 7 Pools Spa Hotel 7 Pools Spa Hotel 7 Pools Spa Hotel 7 Pools Spa Hotel 7 Pools Spa Hotel 7 Pools Spa Hotel 7 Pools Spa Hotel 7 Pools Spa Hotel 7 Pools Spa Hotel 7 Pools Spa Hotel 7 Pools Spa Hotel 7 Pools Spa Hotel 7 Pools Spa
Hotel 7 Pools SPA este situat în Bansko și pune la dispoziție mai multe piscine, inclusiv o piscină interioară mare, piscine în aer liber și o piscină interioară pentru copii cu tobogan de apă. Hotelul are un centru spa ultramodern, un centru de fitness și un restaurant decorat elegant. Recepția are program non-stop.

Toate apartamentele hotelului sunt spațioase și au dressing, dulap, seif, aer condiționat, Smart TV cu ecran plat și terasă. Bucătăria complet utilată este utilată cu frigider încorporat, cuptor multifuncțional, mașină de spălat vase, fierbător electric și prăjitor de pâine. Apartamentele includ zonă de relaxare și baie privată, dotată cu articole de toaletă gratuite, uscător de păr și duș sau cadă.

La proprietate este servit un mic dejun continental în fiecare dimineață, iar la barul din hol sunt oferite pe tot parcursul zilei băuturi și gustări.

Oaspeții se pot revitaliza la centrul SPA al hotelului, prevăzut cu 3 tipuri de saune, 1 baie de aburi, 2 hamamuri, tepidarium, cadă cu hidromasaj interioară și în aer liber, o piscină pentru aqua-building cu echipament subacvatic, precum și o salină, butoaie de șoc și un apartament VIP SPA. Copiii își pot petrece timpul în grădină sau la locurile de joacă în aer liber. De asemenea, este disponibil un teren de sport multifuncțional în aer liber.

Primăria orașului Bansko este situată la 1,9 km de 7 Pools SPA, iar Biserica Sfânta Treime se află la 2,4 km.



Paște și 1 Mai Bansko - 4 nopti detalii despre agentia Places 2 Go
Perioada Pret/sejur/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla + RON    
30.Apr.2021 04.May.2021 - 174 - -
Transport: Fara transport
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / sejur / persoana / cu Demipensiune inclusa
Data ultimului update: 12.03.2021
detalii oferta

Paște Bansko - 3 nopti detalii despre agentia Places 2 Go
Perioada Pret/sejur/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla + RON    
30.Apr.2021 03.May.2021 - 155 - -
Transport: Fara transport
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / sejur / persoana / cu Demipensiune inclusa
Data ultimului update: 01.02.2021
detalii oferta




# #