Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Bansko >

Sejur Hotel St. Ivan Ski & Spa Apart

Sejur in Bansko la Hotel St. Ivan Ski & Spa Apart

Hotel St. Ivan Ski & Spa Apart Hotel St. Ivan Ski & Spa Apart Hotel St. Ivan Ski & Spa Apart Hotel St. Ivan Ski & Spa Apart Hotel St. Ivan Ski & Spa Apart Hotel St. Ivan Ski & Spa Apart
Localizare: Complexul St. Ivan este situat in zona de sud a orasului Bansko, la poalele muntelui Pirin si la numai cateva minute de telegondola. Pozitionarea hotelului ofera o panorama splendida a orasului cat si a muntilor.

Facilitati: St. Ivan cuprinde 8 blocuri de apartamente si Apart hotel centru de servicii integrate cu magazine, piscina interioara, SPA centru, restaurante si baruri. Cele cinci etaje sunt structuri care inconjoara un spatiu frumos amenajat cu zone de agrement, piscina, cafenele si restaurante.

Camere: Hotelul cuprinde apartamente cu o camera, apartamente cu doua dormitoare, penthouse. Complexul este proiectat pentru a oferi punctele de vedere cele mai bune din peisaj din jur. Arhitectura cladirii se aseamana mult cu cu cea a stilului arhitectural tipic Bansko, perfec amenajat in aspectul general al zonei. A fost construit la standarde moderne, folosind cele mai bune materiale de constructie.


# #