Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Barcelona >

Sejur Hotel Atenea Barcelona

Sejur in Barcelona la Hotel Atenea Barcelona

Hotel Atenea Barcelona Hotel Atenea Barcelona Hotel Atenea Barcelona
Acest hotel de apartamente este situat în centrul Barcelonei, pe Avenida Diagonal. Legături de transport public, locuri de cumpărături, restaurante și baruri, precum și cluburi de noapte și opțiuni de divertisment suplimentare sunt toate la câțiva pași de hotel.
facilități
Hotelul de apartamente aparțin lanțului Cityhotels și include un total de 105 apartamente repartizate pe 7 etaje. Există un foaier cu receptie 24 de ore, facilitatea de schimb valutar și în condiții de siguranță, ascensoare, o cafenea și o sală TV. Există, de asemenea, un aer condiționat, restaurant à la carte. Călătorii de afaceri pot face uz de diverse facilități, inclusiv birouri, sali de conferinte, telefon, un fax, un fotocopiator, un calculator, un serviciu de secretariat, parcare privată și terminale de Internet. Cameră și servicii de spalatorie sunt de asemenea disponibile.
Camere
Camerele confortabile sunt dotate cu o baie privată cu uscător de păr, o linie telefonică directă, TV satelit / cablu TV, un sistem hi-fi stereo, acces la internet, o bucătărie, un frigider, un pat king-size, mocheta, incalzire centrala, un seif și o zonă de lounge separată.
plată# #