Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Barcelona >

Sejur Hotel Best Western Alfa Aeropuerto

Sejur in Barcelona la Hotel Best Western Alfa Aeropuerto

Hotel Best Western Alfa Aeropuerto Hotel Best Western Alfa Aeropuerto Hotel Best Western Alfa Aeropuerto Hotel Best Western Alfa Aeropuerto Hotel Best Western Alfa Aeropuerto Hotel Best Western Alfa Aeropuerto Hotel Best Western Alfa Aeropuerto Hotel Best Western Alfa Aeropuerto Hotel Best Western Alfa Aeropuerto Hotel Best Western Alfa Aeropuerto Hotel Best Western Alfa Aeropuerto Hotel Best Western Alfa Aeropuerto
Best Western Alfa Aeropuerto se găseşte la mai puţin de 10 minute cu maşina de Aeroportul El Prat şi la 12 minute de Centrul Expoziţional Barcelona Fira. Reşedinţa oferă o piscină interioară, un serviciu gratuit de transfer de la/către aeroport şi acces gratuit la internet Wi-Fi. Hotelul Alfa Aeropuerto este amplasat în cea mai mare zonă industrială din Barcelona, în imediata vecinătate a pieţei en-gros Mercabarna. Acesta se află la 30 de minute de călătorie cu autobuzul de strada Ramblas din Barcelona. La ieşirea din hotel veţi găsi o staţie de autobuz. În plus, spaţiile de parcare de la faţa locului sunt oferite la un preţ rezonabil.

Hotelul are 99 camere single si duble. Camerele hotelului Alfa Aeropuerto sunt decorate modern şi dispun de aer condiţionat. Fiecare cameră include TV prin satelit, un minibar şi un seif.

Gran Mercat, restaurantul hotelului, serveşte o gamă variată de preparate. În plus, acesta oferă o opţiune à la carte. Salonul, barul şi terasa hotelului vă stau la dispoziţie.


# #