Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Barcelona >

Sejur Hotel Fira Congress

Sejur in Barcelona la Hotel Fira Congress

Hotel Fira Congress Hotel Fira Congress Hotel Fira Congress Hotel Fira Congress Hotel Fira Congress Hotel Fira Congress Hotel Fira Congress Hotel Fira Congress Hotel Fira Congress Hotel Fira Congress Hotel Fira Congress Hotel Fira Congress
Hotelul Fira Congress are camere elegante, cu duş cu efect de ploaie şi minibar gratuit. Acesta oferă o sală de gimnastică şi un spa, acces la internet Wi-Fi gratuit şi transfer gratuit timp de 24 de ore la Aeroportul El Prat Barcelona.

Hotelul este situat ideal, între centrul de expoziţii Fira din Barcelona şi Aeroportul Barcelona. Ambele sunt situate la distanţă de 10 minute de mers cu maşina. Un microbuz gratuit circulă spre Barcelona de 4 ori pe zi.

Accesul este bun şi în centrul oraşului, cu mijloacele de transport în comun. Multe linii de autobuz au staţie în apropierea arterei Gran Via.

Camerele de la hotelul Fira Congress au vedere la oraş şi Montjuic din apropiere. Fiecare cameră este dotată cu TV prin satelit, un minibar şi iluminat de specialitate.

Hotelul are o sală de lectură şi o cafenea. Există, de asemenea, un restaurant care oferă mâncăruri tradiţionale simple.

Camerele Hotelului: 160, Lanţ hotelier: Alexandre Hotels.


# #