Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Barcelona >

Sejur Hotel Hampton By Hilton Barcelona Fira Gran Via

Sejur in Barcelona la Hotel Hampton By Hilton Barcelona Fira Gran Via

Hotel Hampton By Hilton Barcelona Fira Gran Via Hotel Hampton By Hilton Barcelona Fira Gran Via Hotel Hampton By Hilton Barcelona Fira Gran Via
Hampton By Hilton Barcelona Fira Gran Via se află în Hospitalet de Llobregat, la aproximativ 200 de metri de Fira Gran Via, și oferă un bar, camere cu facilități antialergice și acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate. Situat convenabil în cartierul Fira 2 din Barcelona, acest hotel se află la 1,8 km de Institutul Catalan de Oncologie ICO. La proprietate este disponibilă o parcare privată.

Unitățile de cazare ale hotelului au TV, aer condiționat și baie privată cu articole de toaletă gratuite, iar anumite camere au zonă de relaxare.

Hampton By Hilton Barcelona Fira Gran Via oferă un mic dejun tip bufet sau fără gluten.

Personalul recepției cunoaște limbile engleză, spaniolă, portugheză și română și va oferi cu plăcere informații practice despre împrejurimi.

Printre punctele de atracție populare din vecinătatea proprietății se numără Plaza Europa, centrul comercial Gran Vía 2 şi Institutul de Cercetare Biomedicală Idibell Bellvitge. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Barcelona El Prat, situat la 8 km de Hampton By Hilton Barcelona Fira Gran Via.


# #