Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Barcelona >

Sejur Hotel NH Calderon

Sejur in Barcelona la Hotel NH Calderon

Hotel NH Calderon Hotel NH Calderon Hotel NH Calderon Hotel NH Calderon Hotel NH Calderon Hotel NH Calderon Hotel NH Calderon Hotel NH Calderon Hotel NH Calderon Hotel NH Calderon Hotel NH Calderon Hotel NH Calderon
Elegantul hotel NH Calderón are o locaţie excelentă, chiar pe bulevardul Passeig de Gràcia, în centrul Barcelonei. Hotelul este la o stradă de faimoasa creaţie a lui Gaudi, Casa Batlló. Puteţi ajunge pe jos în Cartierul Gotic al oraşului, în aproximativ 10 minute.

Personalul de la recepţia cu program non-stop de la NH Calderón vă poate oferi informaţii despre ceea ce puteţi vedea şi face în Barcelona. De asemenea, se oferă servicii de închiriere de maşini şi servicii de masaj. Hotelul are un centru de fitness, o saună şi o piscină pe acoperiş, cu vedere spectaculoasă spre oraş.

Restaurantul hotelului El Calderón serveşte un mic dejun sănătos, cu o varietate de preparate cu un conţinut ridicat de antioxidanţi. La cină se oferă mâncăruri mediteraneene, realizate din produse proaspete. Restaurantul are ferestre mari, cu vedere la Rambla de Catalunya.

Hotelul pune la dispozitia turistilor 225 camere elegante. Camerele cu aer condiţionat ale Hotelului Calderón au parchet şi decor elegant. Acestea sunt echipate cu un TV, acces Wi-Fi şi o baie privată, cu un uscător de păr.


# #