Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Barcelona >

Sejur Hotel Ilunion Bel Art

Sejur in Barcelona la Hotel Ilunion Bel Art

Hotel Ilunion Bel Art Hotel Ilunion Bel Art Hotel Ilunion Bel Art Hotel Ilunion Bel Art Hotel Ilunion Bel Art Hotel Ilunion Bel Art
Ilunion Bel-Art are un decor modern și se află la numai 10 minute de mers pe jos de renumita catedrală Sagrada Familia. Camerele sunt luminoase și oferă WiFi gratuit, apă îmbuteliată gratuită şi TV cu ecran plat.

Hotelul este situat la 15 minute de mers pe jos de parcul Güell proiectat de Gaudí, precum și de spitalul impresionant Sant Pau. Staţiile de metrou Alfons X şi Dos de Maig se află la mai puțin de 300 m de hotel şi oferă legături către centrul Barcelonei. Călătoria durează 10 minute.

Restaurantul elegant de la Ilunion Bel-Art servește micul dejun tip bufet în fiecare zi. Aveți la dispoziție, de asemenea, un bar şi un serviciu de cafea oferit dimineaţa devreme. În împrejurimi veţi găsi o selecție de cafenele şi restaurante.

Mai multe computere cu internet gratuit sunt disponibile în zona recepţiei. La un cost suplimentar, este oferită o parcare acoperită.


# #