Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Barcelona >

Sejur Hotel Travelodge Barcelona Poblenou

Sejur in Barcelona la Hotel Travelodge Barcelona Poblenou

Hotel Travelodge Barcelona Poblenou Hotel Travelodge Barcelona Poblenou Hotel Travelodge Barcelona Poblenou Hotel Travelodge Barcelona Poblenou Hotel Travelodge Barcelona Poblenou Hotel Travelodge Barcelona Poblenou
Situat la doar 600 de metri de plaja Bogatell, în cartierul 22@ al oraşului Barcelona, Travelodge Barcelona Poblenou oferă camere cu aer condiţionat şi un café-bar. Staţia de metrou Llacuna se află la 5 minute de mers pe jos de hotel.

Camerele au un decor modern, cu finisaje pline de culoare şi podea cu parchet. Fiecare oferă un televizor cu ecran plat şi o baie privată cu duş sau cadă. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil la un cost suplimentar în camere şi este gratuit în celelalte zone ale hotelului.

Printre alte facilităţi se numără distribuitoare automate şi aparate de check-in. Parcarea privată este disponibilă la un cost suplimentar.

Pe străzile cartierului Poblenou există numeroase restaurante, baruri şi magazine. Centrul oraşului Barcelona este la 10 minute de mers cu metroul, iar Portul Olímpic din Barcelona, cu viaţa sa de noapte animată, se află la doar 20 de minute de mers pe jos.

Camerele Hotelului: 250, Lanţ hotelier: Travelodge.


# #