Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Barcelona >

Sejur Hotel Viladomat By Silken

Sejur in Barcelona la Hotel Viladomat By Silken

Hotel Viladomat By Silken Hotel Viladomat By Silken Hotel Viladomat By Silken Hotel Viladomat By Silken Hotel Viladomat By Silken Hotel Viladomat By Silken
Convenabil situat la mai puțin de 10 minute de mers pe jos de stația de metrou Hospital Clinic, Hotelul Viladomat de Silken este situat în Barcelona. Această proprietate oferă Wi-Fi gratuit și un bar în incintă.

Fiecare cameră de la această proprietate este cu aer condiționat și TV prin satelit, seif, birou și minibar. Baia privată include o cadă, duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Hotelul Viladomat de Silken are o recepție de 24 de ore pe zi și oferă un serviciu de bilete. Un serviciu de transfer la aeroport este disponibil pentru o taxă suplimentară, și există un depozit de bagaje la fața locului.

Plaza Catalunya și faimosul Las Ramblas sunt la 20 de minute de mers pe jos. Personalul prietenos este bucuros să ofere informații despre oraș și principalele sale puncte de interes. Gara Sants se află la 1 km de Hotelul Viladomat de Silken, cu legături directe spre Aeroportul din Barcelona.


# #