Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Bari >

Sejur Hotel Relais Antica Masseria

Sejur in Bari la Hotel Relais Antica Masseria

Hotel Relais Antica Masseria Hotel Relais Antica Masseria Hotel Relais Antica Masseria Hotel Relais Antica Masseria Hotel Relais Antica Masseria
Cu un decor rural în mediul rural Puglia, Hotel Relais Antica Masseria este la 10 km în afara Conversano. Înconjurat de plantații de măslini, are o grădină mare, cu jocuri pentru copii.

Camere condiționat cu o terasă mobilată, clădirea oferă camere și oferă un TV LCD, Wi-Fi gratuit și o baie privată cu duș.

Începeți ziua cu micul dejun tip bufet Masseria antică, în timp ce restaurantul privat situat lângă structura este deschis la prânz și cină pentru a delecta cu preparate din bucătăria italiană și specialități din Puglia.

Zona este renumită pentru sărbători sale carnaval, în februarie, iar personalul este întotdeauna la îndemână pentru a împărtăși cunoștințele locale și să ofere informații turistice. Cea mai apropiată stație de tren este situat în orașul de Turi, la 5 km distanță.

Celebrele clădiri de piatră Trulli de Alberobello sunt la 20 km distanță, în timp ce se poate ajunge la Grotte di Castellana în 10 minute cu mașina.


# #