Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Bari >

Sejur Hotel Relais Masseria Le Cesine - CDSs

Sejur in Bari la Hotel Relais Masseria Le Cesine - CDSs

Hotel Relais Masseria Le Cesine - CDSs Hotel Relais Masseria Le Cesine - CDSs Hotel Relais Masseria Le Cesine - CDSs Hotel Relais Masseria Le Cesine - CDSs Hotel Relais Masseria Le Cesine - CDSs Hotel Relais Masseria Le Cesine - CDSs
Situat în Vernole, Relais Masseria Le Cesine - CDSHotels oferă o zonă de plajă privată și teren de tenis. Proprietatea are un centru spa și wellness, precum și o grădină. O piscină în aer liber, un bar în incintă și un lounge comun sunt disponibile.

La stațiune, toate camerele sunt dotate cu un dulap, un TV cu ecran plat și o baie privată cu duș. Anumite camere au un balcon. Camerele sunt situate în clădirea principală sau în anexă, scufundate în plantația de măslini.

Oaspeții hotelului pot savura un mic dejun continental.

Relais Masseria Le Cesine - CDSHotels oferă un loc de joacă pentru copii, iar personalul de la recepție vă poate oferi sfaturi despre ce să faceți în zonă.

Lecce se află la 21 km de Relais Masseria Le Cesine - CDSHotels, în timp ce Gallipoli este la 58 km distanță. Aeroportul Brindisi - Salento se află la 63 km de cazare.


# #