Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Belek >

Sejur Hotel Kirman Belazur Resort & Spa

Sejur in Belek la Hotel Kirman Belazur Resort & Spa

Hotel Kirman Belazur Resort & Spa Hotel Kirman Belazur Resort & Spa Hotel Kirman Belazur Resort & Spa Hotel Kirman Belazur Resort & Spa Hotel Kirman Belazur Resort & Spa Hotel Kirman Belazur Resort & Spa Hotel Kirman Belazur Resort & Spa Hotel Kirman Belazur Resort & Spa Hotel Kirman Belazur Resort & Spa Hotel Kirman Belazur Resort & Spa Hotel Kirman Belazur Resort & Spa Hotel Kirman Belazur Resort & Spa
Localizare:
Hotelul se afla pe plaja din Bogazkent, la o departare de 8km de Belek si 45km de Antalya – pana la aeroport fiind inca 40km.Accesul la transportul public, magazine si restaurante se face foarte usor fiind localizate in apropierea hotelului.

Facilitati hotel:
Construit in 2009 si renovat in 2012, acesta ofera turistilor conditii de lux inca de la receptie. Are un numar total de camere de 480 cu 1010 paturi - impartite in 7 corpuri, fiecare avand 4 etaje si sunt deservite de 4 restaurante – unul principal cu zona de terasa si 3 cu specific: mediteranean, turc si international – si 8 baruri. In spatiul de 40 000 mp, complexul ofera acces la o galerie comeriala cu magazine, chioscuri, si chiar si un salon de coafura.

Turistul are acces la internet wireless, discoteca, mini-club, muzica live, piscina interioara si exterioara, cu 3 tobogane, centru SPA, spalatorie si curatatorie si sali de conferinta.

Dotari camere: paturi confortabile, balcon, cada baie si dus, uscator de par, telefon – atat in camera cat si in baie – TV LCD cu televiziune prin satelit, pat pentru bebelusi, parchet, mini-bar, aer conditionat.


# #