Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Belle Mare >

Sejur Hotel Ambre

Sejur in Belle Mare la Hotel Ambre

Hotel Ambre Hotel Ambre Hotel Ambre Hotel Ambre Hotel Ambre Hotel Ambre
LOCALIZARE: Hotelul este Ambre pe golf adăpostit de Palmar în coasta de est la Belle Mare în Mauritius - de-a lungul o plajă de 1 km de nisip alb , la 55 de minute la aeroport principal Mauritius și 40 min la Port Louis, capitala Republicii Mauritius.

Camerele: 246 camere, inclusiv 20 apartamente prezidentiale, cu acces privat la plajă. Camerele cu aer condiționat standard sunt spațioase, cu paturi king size, salon, TV, video (2 canale), radio, mini-bar, seif individual de baie, mare, cu cadă, bideuri, chiuvete duble, uscătoare de păr și toalete separate. De asemenea, comunicarea și 6 10 camere de familie cu 3 paturi si posibilitatea de a adauga un pat suplimentar.
Lounge: Salon la etaj, are vedere spre lagună din Mauritius, un loc liniștit pentru jocuri de interior și mese de biliard. Facilități de conferință, în 2 saloane cu aer condiționat.

DIVERTISMENT: Muzică live și de divertisment în fiecare noapte.
SERVICII: birouri de informații, închirieri auto, servicii de taxi, bagaje cu portar, rezervările, secretariat / servicii de fax, Curățătorie chimică, receptii, saloane de sosire și de plecare, 3 buticuri și coafor.

SPORT: Teren de sport: terenuri de tenis iluminate, volei, mingi de bocci, mini golf, etc Sporturi de apa: schi de apa, barci cu vele, windsurfing, pedaloes, fund barca de sticlă, inchiriere de echipamente (inotatoare, snorkeling și măști).
Centru de scufundări: cu instructori calificați PADI & CMAS.
Păstrați Fit: 500 mp bazin de înot MTR, 2 jacuzzi, saună, sală de gimnastică acvatică, aerobic, masaj centru (suplimentar), etc
Mini Club: Pentru copii 3 - 12 între 9:0 - 9:00 - loc de joaca, leagane sub pini filaos, excursii cu barca, jocuri de plaja, sala de desen, filme video și jocuri. Babysitting serviciu (cu taxă).
SPA Centru de sănătate (THALASSORUM): Balneoterapie, Saună, Baie de aburi, Cardio Sală de fitness, Băi și wellness, loc de odihnă, îngrijire frumusețe, Masaj, individual de îngrijire, Boutique.


# #