Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Bodrum >

Sejur Hotel Duja Bodrum

Sejur in Bodrum la Hotel Duja Bodrum

Hotel Duja Bodrum Hotel Duja Bodrum Hotel Duja Bodrum Hotel Duja Bodrum Hotel Duja Bodrum Hotel Duja Bodrum Hotel Duja Bodrum Hotel Duja Bodrum Hotel Duja Bodrum Hotel Duja Bodrum Hotel Duja Bodrum Hotel Duja Bodrum
DUJA Bodrum este o proprietate superbă situată în Zeytinlikahve Torba, chiar lângă mare, la doar 11 km de Bodrum. Puteţi beneficia de numeroase activităţi, precum şi de piscine interioare şi în aer liber.

Hotelul are o arhitectură plăcută şi deosebită, cu design şi culori alese cu atenţie. Camerele, bungalourile şi anexele oferă oaspeţilor confort standard pentru un sejur plăcut. Acestea au balcon privat şi baie cu cadă.

Este disponibilă o varietate de restaurante în aer liber şi în interior. Puteţi savura o gustare sau masa de prânz la piscină, înainte de a vă bucura de soare. Restaurantul à la carte Sultan este o alegere bună la orele serii pentru o cină delicioasă.

Echipa mini-clubului de la hotel oferă amintiri de neuitat pentru copii. Animatorii experimentaţi propun activităţi distractive, care îi vor amuza pe cei mici de dimineaţa până la momentul de culcare.

Dacă doriţi să vă menţineţi în formă puteţi beneficia de numeroasele activităţi disponibile. Puteţi juca tenis, baschet sau biliard. De asemenea, sunt disponibile sporturi nautice, precum şi diferite activităţi cu animatori. În timpul zilei, puteţi urmări concursuri amuzante, spectacole pline de culoare şi reprezentaţii uimitoare.

Pentru relaxare totală, împrospătaţi-vă spiritul cu minunatele tratamente şi programe de wellness oferite de DUJA Bodrum. Bucuraţi-vă de o baie de aburi turcească sau de facilităţile de hamam.Hotel cu arhitectura placuta si deosebita , desin si culori alese cu grija - 7 nopti detalii despre agentia RZV TOUR
Perioada Pret/sejur/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla + RON    
01.Sep.2019 30.Sep.2019 - 686 - -
Transport: Avion
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / sejur / persoana / cu Ultra all inclusive
Data ultimului update: 23.07.2019
detalii oferta

Sejur 7 nopti in Turcia - Bodrum - 7 nopti detalii despre agentia Q Travel Confort
Perioada Pret/sejur/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla + RON    
20.Sep.2019 27.Sep.2019 - 724 - -
Transport: Avion
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / sejur / persoana / cu Ultra all inclusive
Data ultimului update: 14.06.2019
detalii oferta
# #