Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Bodrum >

Sejur Hotel Jasmin Beach Apart

Sejur in Bodrum la Hotel Jasmin Beach Apart

Hotel Jasmin Beach Apart Hotel Jasmin Beach Apart Hotel Jasmin Beach Apart Hotel Jasmin Beach Apart

Hotelul Jasmin Beach Apartments este situat la doar 20 de metri de plaja Gumbet si la 3 km de centrul orasului Bodrum. Acesta are 3 piscine in aer liber si o sauna. Programele de divertisment live va vor asigura o vacanta plina de distractie si relaxare.


Jasmine Beach ofera camere frumos decorate, cu balcoane private si chicinete. Fiecare dintre ele este dotata in intregime cu aer conditionat, iar cele mai multe ofera vederi la gradina cu piscina de la Jasmin.


Oaspetii pot face o baie intr-una dintre cele 3 piscine in aer liber sau pot rezerva un tratament de infrumusetare la salonul hotelului Jasmin. Pe plaja din apropiere puteti practica o varietate de sporturi acvatice.


Restaurantul a la carte de la Jasmin serveste micul dejun, pranzul si cina, pe terasa din gradina. Barul de la piscina ofera o varietate de cocktailuri exotice si gustari pana tarziu in noapte.


Localurile animate destinate vietii de noapte din Bodrum sunt la doar 5 minute cu masina de Jasmin Beach Apartments. Aeroportul Bodrum este la 35 km distanta, iar la hotel veti gasi o parcarea privata gratuita.
# #