Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Bodrum >

Sejur Hotel Mandarin

Sejur in Bodrum la Hotel Mandarin

Hotel Mandarin Hotel Mandarin Hotel Mandarin Hotel Mandarin Hotel Mandarin Hotel Mandarin Hotel Mandarin Hotel Mandarin Hotel Mandarin Hotel Mandarin Hotel Mandarin Hotel Mandarin Hotel Mandarin
Mandarin este un complex zugravit in alb, in centrul orasului Bodrum, la 400 de metri de plaja Marii Egee. Acesta ofera o piscina mare si un spa cu hamam, sauna si tratamente de masaj.
Camerele luminoase si aerisite de la Mandarin Resort Hotel se deschid spre un balcon privat. Acestea sunt dotate cu mobilier modern si TV prin satelit. Baile private ofera o cada si uscator de par.
Amplasat in gradini mediteraneene luxuriante, complexul Mandarin are un restaurant, cu room service disponibil 24 de ore pe zi. De asemenea, complexul Mandarin se afla la doar 5 minute de mers pe jos de celebrul Halikarnas Disco Club, cel mai mare club in aer liber din lume.
Hotelul Mandarin ofera servicii de babysitting si medic de garda gratuit. Oaspetii pot beneficia, de asemenea, de o sala de gimnastica bine echipata, o sala de jocuri cu biliard si acces gratuit la internet in hol. Parcarea privata este gratuita.


# #